NA PUTU PREMA DOLJE / Erik ten Hag bijesnio, trese se Manchester: 'Ovo je nedopustivo'

Image
Foto: Profimedia

'Pogreške u koncentraciji koje činimo nedopustive su na ovoj razini. Protivnik te ekspresno kazni. Ovo je teško kontrolirati. Svi smo u ovome zajedno. Dvaput smo bili u prednosti i kontrolirali utakmicu. Očekujemo više od sebe, svi mi zajedno'

4.10.2023.
6:23
Profimedia
VOYO logo

Engleski velikan Manchester United doživio je sinoć i drugi uzastopni poraz u drugom kolu grupne faze Lige prvakam na kraju je završilo 3-2. Nakon lidera skupine A Bayerna, Engleze je pred njihovim navijačima svladao turski Galatasaray. Domaćinima nisu pomogla ni dva gola Danca Rasmusa Højlunda koji ih je u oba navrata dovodio u vodstvo, ali Turci su se uvijek vraćali, a na kraju i preokrenuli.

Image
VELIKI PROBLEMI /

Ten Hag uskoro postaje bivši? Klub trese nezapamćena kriza, srušen negativan rekord star čak 37 godina

Image
VELIKI PROBLEMI /

Ten Hag uskoro postaje bivši? Klub trese nezapamćena kriza, srušen negativan rekord star čak 37 godina

Za Galatasaray su zabijali bivši igrač Uniteda Wilfried Zaha, Kerem Aktürkoglu i Mauro Icardi. Bila je to prva pobjeda Galatasaraya u Engleskoj u 11 pokušaju i njihova prva gostujuća pobjeda bilo gdje u natjecanju, osim u kvalifikacijama, u ovom desetljeću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

United je, pak, u negativnom nizu, izgubio je pet od posljednjih sedam utakmica i u prvenstvu je deseti. Nakon utakmice s Galatasarayom još će se pojačati glasine i zahtjevi za otkazom treneru Eriku ten Hagu, a evo kako je on komentirao najnoviji poraz:

Image
Foto: RTL

"Pogreške u koncentraciji koje činimo nedopustive su na ovoj razini. Protivnik te ekspresno kazni. Ovo je teško kontrolirati. Svi smo u ovome zajedno. Dvaput smo bili u prednosti i kontrolirali utakmicu. Očekujemo više od sebe, svi mi zajedno. Rasmus je postigao dva sjajna gola. Zadovoljni smo zbog toga, ali naravno, nismo dobili utakmicu. On može biti stvarno zadovoljan svojim golovima", rekao je nakon utakmice u razgovoru za TNT Sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedna takva greška došla je od zvijezde Marcusa Rashforda. Napadač je išao jedan na jedan s golmanom, ali je, umjesto da puca, pokušao dodati Brunu Fernandesu. Bilo je to dodavanje koje nije uspjelo. Ten Hag je komentirao je i tu situaciju koja je naljutila navijače na Teatru snova...

"To ovisi o Marcusu. U takvom trenutku igrač sam donosi odluku.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spektakularni KSW 87 ekskluzivno 14. listopada samo na stream platformi Voyo

FNC 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo