MOLDAVCI NISU IMALI ŠANSE / Još dvije momčadi osigurale prva mjesta u skupinama Europske lige, Man. United deklasirao Sheriff

Image
Foto: Profimedia

Betis i Union Saint-Gilloise, su ranije u četvrtak osvojili prva mjesta u skupinama C i D Europske lige

27.10.2022.
23:33
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Freiburga i Ferencvarosa osigurali su prva mjesta u skupinama G i H Europske lige kolo prije kraja natjecanja te se tako pridružili Betisu i Union Saint-Gilloiseu, koji su ranije u četvrtak osvojili prva mjesta u skupinama C i D, kao izravni sudionici osmine finala ovog natjecanja.

Image
GOLIJADA U ISTANBULU /

Majerov Rennes vodio 3:0 pa u završnici ispustio pobjedu i propustio osigurati prvo mjesto u skupini, Vatrenom poništena golčina

Image
GOLIJADA U ISTANBULU /

Majerov Rennes vodio 3:0 pa u završnici ispustio pobjedu i propustio osigurati prvo mjesto u skupini, Vatrenom poništena golčina

Ferencvarosu je za osiguranje prvog mjesta u skupini H bio dovoljan i bod na svom terenu protiv Monaca u dvoboju koji je završio 1-1, jer je u drugom susretu te skupine Crvena zvezda u Beogradu nadvisila Trabzonspor sa 2-1, dok je Freiburg prošao među 16 domaćim 1-1 remijem protiv Olympiacosa uz 1-2 poraz Qarabaga na gostovanju kod Nantesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Budimpešti je Monaco poveo golom Ben Yeddera (31), ali Zachariassen (81) je uspio poravnati i odvesti Ferencvaros u osminu finala. Crvena zvezda ostala je u igri za drugo mjesto zahvaljujući golovima Kataija (37) i Pešića (64), dok je Bakasetas (39) bio strijelac za Trabzonspor.

Kolo prije kraja Ferencvaros je vodeći sa 10 bodova, drugi Monaco ima sedam, dok su Crvena zvezda i Trabzonspor na šest bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Olympiacos je dugo vodio u Freiburgu golom El-Arabija (17), ali u sudačkoj nadoknadi je Kuebler (90+3) uspio izjednačiti. No, Freiburg bi prošao i uz poraz jer mu je u prilog išao rezultat iz Nantesa. Tamo je domaće u vodstvo doveo Blas (17), Ozobić (56-11m) je poravnao na 1-1 da bi veliko slavlje domaćim navijačima osigurao Ganago (90+5) u sam smiraj susreta.

'Crveni vragovi' i dalje u igri

Freiburg je prvi na ljestvici sa 13 bodova, Qarabag je drugi sa sedam, Nantes treći sa šest, a Olympiaco je na dnu s dva boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real Sociedad je u skupini E ostao stopostotan 2-0 pobjedom na gostovanju kod Omonije na Cipru, ali još nije osigurao prvo mjesto jer drugi Manchester United nakon 3-0 domaćeg uspjeha protiv Šerifa i dalje zaostaje tri boda, pa će o prvom mjestu odlučivati međusobni ogled ta dva sastava u San Sebastianu za tjedan dana. Strijelci za Real Sociedad bili su Navarro (45+2) i Mendez (60), dok su uspješni za United bili Dalot (44), Rashford (65) i Cristiano Rnaldo (81).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo