JOŠ ĆEMO MI DUGO PAMTITI OVE DVIJE UTAKMICE LIGE NACIJA: / Vatrenima se nikada u povijesti nije dogodilo ovako nešto

Image
Foto: Profimedia

U reprizi finala Svjetskog prvenstva Francuska je s 4-2 pobijedila Hrvatsku

8.9.2020.
23:27
Profimedia
VOYO logo

U susretu 2. kola elitnog razreda Lige nacija, hrvatska nogometna reprezentacija je na stadionu Stade de France izgubila od Francuske sa 2-4 (1-2) upisavši i drugi poraz u skupini nakon što je u petak poražena u Portugalu sa 1-4.

Za Hrvatsku su strijelci bili Dejan Lovren (16) i Josip Brekalo (55), a za Francusku Antoine Griezmann (43), Dominika Livakovića (45+1, ag), Dayot Upamecano (65) i Olivier Giroud (75pen).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

France's midfielder Eduardo Camavinga complains as he is given a yellow card by the referee Ovidiu Hategan during the UEFA Nations League Group C football match between France and Croatia on September 8, 2020 at the Stade de France in Saint-Denis, near Paris.,Image: 556888455, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Negativan rekord

U reprizi finala Svjetskog prvenstva Francuska je s 4-2 pobijedila Hrvatsku, a osim istog ishoda utakmice, Francuzi su golove postigli iz penala nakon igranja rukom, autogola.

Valja svakako spomenuti kako će Hrvatska ove dvije utakmice pamtiti još dugo jer nikada se u povijesti reprezentacije nije dogodilo da momčad primi tri ili više gola u dvije uzastopne utakmice za redom. Osam je to golova u samo dvije utakmice, osam golova u mreži svjetskih doprvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo