JESU LI U BARCELONI STRAŠNO POGRIJEŠILI? / Objavljen razarajući podatak koji će zaboljeti sve poklonike katalonskog diva

Image
Foto: Profimedia

Možda su se prerano odrekli jednog od najboljih napadača proteklih deset godina

19.10.2020.
11:39
Profimedia
VOYO logo

Osjećam se dobro jer izbornik Didier Deschamps zna na koju poziciju me staviti i imati korist od mene. Uputio je te riječi francuski napadač Antoine Griezmann nakon što je zabio pogodak u pobjedi protiv Hrvatske prošle srijede, a svi su ih protumačili kao poruku treneru Barcelone Ronaldu Koemanu.

I Nizozemac je reagirao. Navodno je razgovarao i s Deschampsom te mu je Griezmanna stavio na preferiranu poziciju u sredinu napada tijekom utakmice s Getafgeom koju su Katalonci na koncu izgubili 1:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ništa to nije značilo Francuzu koji je nastavio sa statistički očajnim partijama. U četiri prvenstvene utakmice i 264 minute provedene na travnjaku nije stvorio niti jednu priliku, nije postigao niti jedan gol niti upisao asistenciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane odbačeni Luis Suarez briljira u dresu Atletico Madrida. U prva četiri kola zabio je tri gola i namjestio jedan. Na travnjaku je proveo manje minuta nego Griezmann - 216. Međutim Koeman je i dalje pri stavu da je klupska odluka u njegovim slučaju bila ispravna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je jasno da se stvari moraju mijenjati. Klub je tako mislio kao i ja. Kako u pogledu stila igre tako i u pogledu momčadi. Mladi talenti poput Fatija i Pedrija se razvijaju i Suarez bi manje igrao ove sezone", kazao je Koeman za nizozemski AD. No, za sada Urugvajac svojim predstavama demantira ovaj stav i kluba i trenera.

Urugvajac je golom Celti postao drugi igrač koji je najbrže u La Ligi stigao do brojke od 150 pogodaka u 21. stoljeću. Za taj podvig bilo mu je potrebno 195 nastupa, a cristianu Ronaldu 140.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo