JESU LI STVARNO PREVIDJELI OVAKAV POTENCIJALNO VELIKI PROBLEM? / Juventus dovodi Luisa Suareza, a pogledajte s kim će igrati

Image
Foto: Profimedia

Suarez će nedvojbeno biti ogromno pojačanje za Juventus koji se već nekoliko sezona muči s pronalaskom golgetera

3.9.2020.
12:55
Profimedia
VOYO logo

Urugvajski napadač Luis Suarez (33) trebao bi karijeru nastaviti u Juventusu, s kojim je navodno već dogovorio uvjete prelaska, objavili su talijanski mediji.

Luis Suarez je u šest sezona u Barceloni postigao 198 golova, ali novi trener Barce Ronald Koeman poručio mu je da više ne računa na njega te da si potraži novi klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, problem je što Suarezu ugovor s Barcom ističe u lipnju sljedeće godine. Zbog toga Suarez želi otkupiti preostali dio ugovora kako bi u Juventus došao kao slobodan igrač, bez odštete. Pregovori s katalonskim klubom još traju, ali Suarez vjeruje da će se uspjeti dogovoriti.

Suarez će nedvojbeno biti ogromno pojačanje za Juventus koji se već nekoliko sezona muči s pronalaskom golgetera na mjestu centarfora, ali možda su po putu previdjeli i jedan mali potencijalni problem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

This combo of 2 photos shows Italy's defender Giorgio Chiellini (L) showing an apparent bitemark and Uruguay forward Luis Suarez (R) holding his teeth after the incident during the Group D football match between Italy and Uruguay at the Dunas Arena in Natal during the 2014 FIFA World Cup on June 24, 2014. Uruguay won the match 1-0. Uruguay star Luis Suarez faces expulsion from the World Cup for biting another player as FIFA confirmed it had opened disciplinary proceedings against him on on June 25, 2014. Suarez, banned twice before for biting opponents, appeared to sink his teeth into defender Giorgio Chiellini during Uruguay's 1-0 win over Italy.,Image: 197290533, License: Rights-managed, Restrictions: FOR EDITORIAL REPORTS, NO ALERT/PUSH TO MOBILE, Model Release: no

Suarez i Chiellini u istoj ekipi

Naime, Suarez će u Juventusu dijeliti svlačionicu s jednim od najvećih nogometnih rivala, Giorgiom Chiellinijem. Podsjetimo, Suarez je na utakmici Urugvaja i Italije na SP-u 2014. godine ugrizao Chiellinija. Zbog svog je divljačkog čina izbačen sa Svjetskog prvenstva, a na svu sreću nije si time ugrozio transfer u Barcelonu.

Chiellini mu je na neki način i oprostio, a u svojoj je autobiografiji rekao kako zna da je to bilo u žaru borbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Divim se njegovim nestašlucima na terenu, a bez njih bi Suarez bio samo prosječan nogometaš. Što se tiče utakmice na Svjetskom prvenstvu, nije se tu ništa čudno događalo, većinu vremena sam čuvao Edinsona Cavanija koji je kompliciran igrač za markiranje i igrali smo bez previše ‘pardona’. Iznenada sam shvatio da me neko ugrizao za rame, dogodilo se i to je to, to je dio taktike borbe prsa u prsa i da budem iskren, to je i moja taktika", napisao je tako Chiellini, a to valjda znači kako među njima ipak nema zle krvi... Ili?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo