ZAISTA JE FANTASTIČAN / Jeste li primijetili ove detalje? Kovačić je odigrao jednu od najboljih utakmica za Chelsea, pogledajte što je radio Zenitu

Image
Foto: Profimedia

Kovačić je odigrao cijelu utakmicu i naprosto je oduševio igrom protiv ruske ekipe

15.9.2021.
13:05
Profimedia
VOYO logo

Branitelj naslova Lige prvaka, Chelsea, odlično je startao u novoj sezoni ovog elitnog europskog natjecanja. Svladali su u prvom kolu grupne faze Zenit s 1:0 pogotkom Romelua Lukakua u 69. minuti, a jedan od najboljih igrača na terenu bio je hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić.

Kovačić je odigrao cijelu utakmicu i naprosto je oduševio igrom protiv ruske ekipe. Ono po čemu se Vatreni posebno istaknuo bila su dodavanja. Kovačić je skupio čak 104 dodavanja i samo tri su mu bila netočna, što znači da je imao učinak od 97.1 posto točnosti, a čak 96.4 posto točnih dodavanja imao je u posljednjoj trećini terena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Imao je sedam od osam točnih dugih lopti, četiri od šest uspješnih driblinga, šest osvojenih duela na tlu i čak 117 dodira s loptom. Kovačić je tako samo nastavio sjajnu formu koju je pokazao i ranije u ligaškim utakmicama za Chelsea, kao i u reprezentaciji gdje je bio ponajbolji igrač u nedavno završenom kvalifikacijskom mini-ciklusu.

A što je sve radio Zenitu u Ligi prvaka pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo