JELIČIĆ ŽESTOKO OPLEO PO ŠUKERU: / 'Valjda će doći na Island. Las Vegas je ipak bliže Islandu nego Varaždinu'

Image
Foto: PIXSELL/Screenshot
Image
Foto: PIXSELL/Screenshot

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Davor Šuker nije se pojavio ni na finalu Hrvatskog kupa u kojem je Rijeka u srijeduu Varaždinu pobijedila Dinamo s 3-1.

31.5.2017.
22:58
PIXSELL/Screenshot
VOYO logo

Šukera nije bilo ni u subotu u Maksimiru gdje su Riječani prvi put u klupskoj povijesti proslavilinaslov hrvatskog prvaka, tako da im je pehar na koncu uručio izvršni direktor HNS-a Damir Vrbanović. Nije Šukera bilo ni na nedavnom finalu Europskog U-17 prvenstva kojem je naša zemlja bila domaćin, a ukazao se nakratko tek u Los Angelesu gdje je hrvatska reprezentacija bez najvećih zvijezda pobijedila Meksiko u prijateljskoj utakmici.

Image
RIJEČANI U SPEKTAKLU UZELI I KUP! /

Dinamo im nije mogao ništa, Kekova momčad slavi dvostruku krunu

'Mjesto mu je bilo ovdje'

Na Šukerove izostanke se nakon finala Kupa osvrnuo nekadašnji nogometaš Hajduka i Dinama i stručni komentator HTV-a Joško Jeličić koji je, kao i uvijek, pričao bez dlake na jeziku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nema nikakvog opravdanja za to što Šukera nije bilo u Varaždinu. Vjerojatno će doći na Island. Ipak je Las Vegas bliže Islandu nego Varaždinu", cinično je prokomentirao Jeličić.

"Njegovo je mjesto ovdje, a ako nema volje i želje za obavljanje ove funkcije, neka kaže. Ima ljudi koji to mogu raditi. Šuker nije samo predsjednik Saveza nego i najveći igrač u našoj povijesti i njemu je mjesto ovdje. Nema nikakvog opravdanja za njegov izostanak", dodao je Jeličić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo