VIDEO: / Jelavić ponovno zabio za Everton!

Nikica Jelavić ponovno je strijelac za Everton! U gostima kod Sunderlanda u četvrtfinalu FA kupa zabio je pogodak za vodstvo 1:0 u 26. minuti.

27.3.2012.
22:54
VOYO logo

Everton je pobijedio 2:0, a plasman među četiri najbolja u FA kupu su potvrdili u 57. minuti kada je autogol zabio Vaughana. U polufinalu će igrati protiv Liverpoola. Mersisajdski derbi na Wembleyju bit će prva međusobna utakmica dvaju gradskih rivala u polufinalu FA Cupa od 1989. godine, te prvi izlet Evertonovih nogometaša i navijača na Wembley u 14 posljednjih godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U polufinalu je i Tottenham, koji je u ponovljenoj utakmici četvrtfinala FA Cupa, odigranoj na White Hart Laneu, pobijedio Bolton 3:1.

Dugo su igrači Harryja Redknappa lomili otpor gostiju koji su se sjajno branili. Pokušavali su Spursi iz svih pozicija, posebno raspucani Bale, no do pobjede su došli tek u završnici dvoboja, nakon što je 34-godišnji novozelandski stoper Ryan Nelsen glavom iz gužve zabio nakon kornera Rafaela van der Vaarta s desne strane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=J815vSWYeFzu9qii
szólj hozzá: Spurs chance vs Bolton

Nakon toga Londončanima se otvorilo te je iz munjevitog kontranapada tri minute kasnije Gareth Bale lijepo zabio na asistenciju Jermaina Defoea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=zwEoTU4VXn3gzSUK
szólj hozzá: Tottenham v Bolton 1:0 Nelsen

U 90. je minuti na 2:1 smanjio Kevin Davis, da bi u četvrtoj minuti sudačke nadoknade krasnim udarcem s 20-ak metara konačan rezultat postavio Louis Saha. Proigrao ga je Luka Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=16QjQkXJvsken5ai
szólj hozzá: Tottenham vs Bolton 2:0 Bale

Hrvatski je vezni nogometaš bio standardno dobar u redovima pobjedničke momčadi. Kraj utakmice dočekao je u suparničkim redovima i Ivan Klasnić, koji se trudio i pomagao branjenju Coyleove momčadi koliko je mogao. Niko Kranjčar odgledao je utakmicu s klupe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo