POGLED U BUDUĆNOST /

Jedan od najboljih igrača Hajduka otkrio pozadinu poraza od Rijeke i rekao što ih može razveseliti: 'To mogu jedino oni'

Image

Sada je Rijeka treća i ima dva boda više od Osijeka i Varaždina. Drugi Hajduk ima 12 bodova manje od vodećeg Dinama.

16.4.2023.
22:21
VOYO logo

U posljednjem susretu 29. kola HNL-a, derbi utakmici na Rujevici, nogometaši Rijeke su svladali Hajduk s 2-0 (1-0).

Pobijedila je Rijeka oslabljeni Hajduk, koji je bio bez prvog strijelca lige Marka Livaje i Filipa Krovinovića, a s ta tri boda Rijeka se popela sve do trećeg mjesta na ljestvici. Prvi pogodak je postigao Matija Frigan u devetoj, a drugi Antonio Marin u 75. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmicu je za Hajduk Digital TV komentirao Dario Melnjak koji je pola sata prije kraja utakmice preuzeo kapetansku traku.

"Dobar ulazak Rijeke u utakmicu. Nakon toga smo se posložili, završili prvo poluvrijeme u egalu. U drugi dio smo krenuli jako. Da smo zabili pogodak za 1:1 mislim da bi utakmica otišla u drugom smjeru. Morali smo se otvoriti, tražiti izjednačenje. Rijeka je to iskoristila. Nakon drugog gola bilo se teško vratiti u igru", rekao je Melnjak u uvodu pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Možda su nam za nešto više napraviti u napadačkom dijelu trebali Livaja i Krovinović. Teško je biti pametan. Moramo se skupiti, analizirati i sljedeću utakmicu ići po pobjedu. Kapetanska vrpca? Nema veće časti. Bilo je 1:0 u tom trenutku. Bila je velika želja da preokrenemo. U ovom trenutku je najgore izgubiti, jedino nas djeca mogu malo razveseliti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo