JE LI VJEČNA DILEMA, TKO JE BOLJI MESSI ILI RONALDO, KONAČNO RIJEŠENA? / Cristiano na koncu ipak dobio prestižnu nagradu

Image
Foto: PROFIMEDIA

Najbolji trener 21. stoljeća je Pep Guardiola, koji je završio ispred Alexa Fergusona, Zinedinea Zidane i Josea Mourinha

27.12.2020.
19:15
PROFIMEDIA
VOYO logo

Održana je 12. po redu gala svečanost, Globe Soccer Awards, u Dubaiju, a odabran je najbolji nogometaš u tekućoj 2020. godini, kao i najbolji nogometaš 21. stoljeća.

Očekivano igrač godine je Poljak, Robert Lewandwoski i to potpuno zasluženo jer je protekle pa i sada ove sezone dominirao Njemačkom i Ligom prvaka, koju je na koncu i osvojio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, na ovoj je priredbi uručena i nagrada za najboljeg igrača 21. stoljeća, a dobio ju je baš Cristiano Ronaldo i to ispred vrlo jake konkurencije, Lionela Messija, Ronaldinha i Mohameda Salaha.

Image
Image

27 Dicembre 2020 Dubai ( Emirati Arabi ) Sport Dubai Globe Soccer Award 2020 - Dodicesima Edizione. Nella foto: Cristiano Ronaldo, PLAYER OF THE CENTURY 2001-2020

December 27, 20720 Dubai (Unated Arab Emirate) Sport Dubai Globe Soccer Award 2020 - 12th Edition. In the pic: Cristiano Ronaldo,PLAYER OF THE CENTURY 2001-2020,Image: 579008818, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Najbolji trener Pep

"Hvala vam svima. Svima koji su glasali za mene, hvala mojoj obitelji, majci i sestrama. Velika mi je čast biti nominiran uz ove odlične nogometaše. To me još više motivira i tjera da nastavim marljivo raditi i dalje. Velika mi je čast biti ovdje i primiti ovu predivnu nagradu", rekao je Ronaldo na svečanosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji trener 21. stoljeća je Pep Guardiola, koji je završio ispred Alexa Fergusona, Zinedinea Zidane i Josea Mourinha., a najbolji klub ovog stoljeća je Real Madrid.

Za najboljeg nogometnog agenta 21. stoljeća izabran je Jorge Mendes, koji je slavio ispred Mina Raiole i Giovannija Branchinija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo