JE LI UPRAVA DINAMA LAGALA JAVNOST GLEDE MAMIĆA? / Pojavilo se inkriminirajuće Zdravkovo pismo koje kompromitira klub

Image
Foto: PIXSELL

Udruga Dinamo - to smo mi objavila faksimil pisma Zdravka Mamića upućeno vodstvu kluba

2.4.2019.
10:02
PIXSELL
VOYO logo

Nove optužbe od strane udruge “Dinamo to smo mi” u smjeru Maksimirske 128 i Uprave Dinama. Dinamovi članovi okupljeni pod spomenutom Udrugom odlučili su objaviti faksimil pisma koje je još jesenas, nominalno vodstvu kluba, a zapravo "svojim poslušnicima koje je sam postavio", kako u priopćenju ističu, iz druge države poslao nepravomoćno osuđeni kriminalac i bjegunac od hrvatskog pravosuđa Zdravko Mamić.

Sadržaj je jasan

U sada objavljenom pismu, adresiranom na predsjednika kluba i skupštine Mirka Barišića i sada već bivšeg predsjednika uprave Igora Kodžomana, Mamić piše:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Poštovani, obavještavam vas da me brišete iz članstva kluba, kao i da sa današnjim danom podnosom ostavku na članstvo u Dinamovoj skupštini.

Međugorje, 12.09. 2018. Mamić Zdravko.", stoji u pismu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Zagreb: Održana godišnja skupština Dinama 18.12.2018., Zagreb - Redovna godisnja Skupstina GNK Dinamo. Igor Kodzoman, Mirko Barisic, Vladimir Gasparovic, Milan Komorcec. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Image
DINAMO NE ZASLUŽUJE DA MU GRAĐANI PLATE STADION: /

Socijalizam je mrtav, izađite na tržište ili igrajte na livadi

Image
DINAMO NE ZASLUŽUJE DA MU GRAĐANI PLATE STADION: /

Socijalizam je mrtav, izađite na tržište ili igrajte na livadi

Iz sadržaja pisma jasno se vidi kako je Mamić, osuđen za krađu 330 milijuna kuna iz Dinama, tražio da ga se izbriše iz članstva kluba, ali i iz Skupštine Dinama. Iz Udruge ističu kako su tu činjenicu, uostalom, bili objavili i u medijima, nakon što je već bilo jasno da ta osoba više nije u članstvu kluba...

Image

Lesički i Antolić u studenom demantirali navode Udruge

"No, tada se, nakon poziva iz bjegunstva, sve krenulo demantirati i lagati članovima kluba i javnosti", ističe Udruga Dinamo - to smo mi i poziva sve članove Skupštine Dinama da upitaju nadležna tijela kluba zašto se ovaj dopis sakrivao od svih, pa i njih samih, zašto pristaju biti dio obmane, te da zatraže jasne odgovore odgovornih članova Uprave zaduženih za članstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To se odnosi na početak studenog prošle godine kada je "Dinamo to smo mi" objavio, "odnosno njihov je stav tada bio da on nije više član Dinama, a ne da je Zdravko Mamić tražio isključenje iz članstva", kako iz kluba ističu, što su sami i odlučno demantirali glasnogovornik kluba Alen Lesički i član Uprave Krešimir Antolić.

Image

06.11.2018., Zagreb - Clana Uprave GNK Dinamo za sigurnost, ticketing i clanstvo Kresimir Antolica komentirao je susret Dinama i Spartaka iz organizacijskog i sigurnosnog aspekta te najavio da dolazi 1200 navijaca Spartaka u Zagreb. Kresimir Antolic, Alen Lesicki. Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

"GNK Dinamo demantira sve navode iz javnog priopćenja udruge 'Dinamo to smo mi' koji su se pojavili u medijima. Članak 19. Statuta GNK Dinamo navodi kako je Izvršni odbor jedino tijelo kluba koje donosi odluku o brisanju članstva iz kluba, a Izvršni odbor nikada nije donio odluku da se Zdravko Mamić isključi iz članstva kluba. Ne znamo kome je u interesu da uoči jedne od najvažnijih utakmica širi laži i obmane", istaknuo je bio tada Alen Lesički u svom priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krešimir Antolić se nadovezao svojom izjavom na čitavu priču:

"Zdravko Mamić je aktivni član Dinama."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi spomenuti kako Udruga Dinamo - to smo mi poziva još jednom da se preispita odluka Skupštine kluba o tome da klub nije oštećen od strane nekadašnjeg vodstva u sudskim procesima koji se vode u Osijeku.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo