JE LI SE OPROSTIO OD MAKSIMIRA MAJSTORIJOM? / Soudani se osvrnuo na komentar o odlasku iz Dinama

Image

Sjajan pogodak Hilala Soudanija kojeg je Dinamov napadač u nedjelju zakucao u Lokomotivinu mrežu, a kojeg možete pogledati ovdje, i dalje je tema mnogih nogometnih razgovora u zemlji.

12.12.2016.
19:50
VOYO logo

"Ne, nije mi ovo najljepši gol karijere, ali svakako spada među najbolje. Zabijao sam na svakave načine, tako da ovo sigurno nije moj najbolji gol karijere. No, sigurno ću ga pamtiti", tvrdi Soudani koji s devet golova predvodi sve strijelce hrvatskog nogometnog prvenstva.

Ništa bez suigrača

"Uh, pa nisam to ni znao, ali naravno da sam sretan zbog toga. Zahvaljujem svojim prijateljima, svim suigračima, bez njih to ne bi bilo moguće. Ipak ne igram sam, oni mi pomažu da zabijam. Odlična smo ekipa, dobro se slažemo, pa i kada mi ne ide, suigrači su uvijek uz mene. Pomažu mi savjetima, od prvog se dana trude da se u Dinamu osjećam dobro. Pun sam samopouzdanja, to mi je najvažnije", dodaje Soudani koji je mogao biti i na brojci od deset postignutih golova da je protiv Lokomotive i realizirao udarac s bijele točke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SOUDANIJEV GOL ZA PAMĆENJE: /

Dinamo pobijedio Lokomotivu 23. put u 24. dvoboju

Image
SOUDANIJEV GOL ZA PAMĆENJE: /

Dinamo pobijedio Lokomotivu 23. put u 24. dvoboju

"Zapela mi je kopačka po travnjaku prije izvođenja penala. Nisam uopće planirao čekati njihovog vratara, već snažno šutirati u lijevi kut. No, noga mi je nekako zapela i nisam uputio dobar udarac. To je normalno u nogometu i najveći nogometaši današnjice promašuju penale. Nisam ja tu ni prvi ni posljednji, glavno da smo pobijedili. A promašenim se penalom neću dugo zamarati", objašnjava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pred nogometašima Dinama, koji na ljestvici Prve HNL zaostaju za Rijekom šest bodova, utakmica je protiv Hajduka na Poljudu. Bit će to i posljednji susret prije zimskog predaha za igrače, a taj derbi alžirski napadač, zvan i Mr. Derbi, ovako najavljuje:

Voli igrati protiv Hajduka

"Dinamo je uvijek favorit u hrvatskom nogometu, zabijamo puno golova, pa je logično da ja kao napadač onda ovdje iskočim. I zabijam. Igram puno utakmica, zabijao sam u proteklim derbijima, a vjerujem da ću zabiti i sada. Evo, posljednji put u Splitu smo slavili 4:0, odigrali jako dobro. Uživam igrati ovako velike utakmice, ovi su derbiji posebne utakmice za hrvatski nogomet. Volim igrati protiv Hajduka, no bit će to jako teška utakmica. Ma u HNL-u stvarno nema laganih dvoboja, evo vidjeli ste koliko smo se morali namučiti i za pobjedu protiv Lokomotive."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Često se spominje i da bi Soudani mogao uskoro napustiti Dinamo u kojem je od 2013. Spektakularan pogodak u Lokomotivinu mrežu, dakle, mogao bi biti i posljednji koji je zabio na Maksimiru.

"Haha, tko zna, možda i nije", kazao je za kraj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo