TO BI ONDA BILO TO? / Je li ovo konačni dokaz da Mamića više nema u Dinamu? Dobro se zagledajte u maksimirsku ložu na sljedećoj utakmici, tamo će vas dočekati odgovor

Image

Među tom 21 tisućom navijača bit će i jedan koji je od posebnog značaja

5.9.2022.
12:11
VOYO logo

Zagrebački Dinamo u utorak u 18.45 igra utakmicu prvog kola skupine E Lige prvaka i to na Maksimiru protiv Chelseaja. Dinamo će imati ogromnu podršku svojih navijača jer stadion je rasprodan i traži se ulaznica više.

E sada, među tom 21 tisućom navijača bit će i jedan koji je od posebnog značaja. Naime, nakon gotovo 20 godina na Maksimir će se vratiti Zvonimir Boban. Boban će biti u loži u društvu predsjednika UEFA-e, Aleksandera Čeferina. Predsjednik UEFA-e odlučio je pogledati otvaranje Lige prvaka baš na utakmici Dinama na Maksimiru, a usput će se sastati i s čelnicima Dinama, predvođenim Mirkom Barišićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, nama je nekako Bobanov povratak na Maksimir nakon gotovo 20 godina, baš posebno zanimljiv. Naime, legenda Dinama i Milana posljednji je put kročila nogom na ovom stadionu 7. listopada 2002. godine i to na svojoj oproštajnoj utakmici na kojoj su sudjelovale i mnoge zvijezde poput Marca van Bastena, Paola Maldinija, Rivalda, Andrija Ševčenka, Franca Baresija, Franka Rijkaarda, Dejana Savićevića...

Image
Foto: Profimedia

Mamića više nema u Dinamu?

Nakon te utakmice Boban se više nikada nije vratio na Maksimir, a navodno nije htio dolaziti na utakmice Dinama sve dok je Zdravko Mamić "glavni" u Dinamu. Mamić je još 2018. godine formalno napustio klub, ali je iz Međugorja teledirigirao klubom i godinama nakon. No, u proteklih godinu dana, možda malo manje, nova uprava Dinama, na čelu s Krešimirom Antolićem, drastično se distancirala od Mamića i blokirala je njegov utjecaj gdje god je mogla, a više o toj temi možete pročitati u poveznici ispod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
JAO, ŠTO MU SE DOGAĐA /

Izdaja kakva se ne pamti. Zdravku Mamiću dogodilo se nešto što mu niti vidjelica iz Međugorja nije mogla predvidjeti

Image
JAO, ŠTO MU SE DOGAĐA /

Izdaja kakva se ne pamti. Zdravku Mamiću dogodilo se nešto što mu niti vidjelica iz Međugorja nije mogla predvidjeti

E sada, je li Boban sam procijenio da Mamića više nema na Maksimiru ili ima provjerenu informaciju da je tako, to je teško reći, ali ono što je kod bivšeg hrvatskog reprezentativca nadaleko poznato jest da je on veoma principijelan čovjek, snažnog karaktera i da je čovjek od riječi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo