VATRENI JE HIT / Je li Messi srušio cijenu Joška Gvardiola? Nova ponuda Manchester Cityja dala je najbolji odgovor

Image
Foto: Profimedia

Nagađalo se da su dosadašnje ponude za Joška bile u visini 80-90 milijuna eura, a ova najnovija je znano veća

14.12.2022.
13:17
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Hrvatske neće drugi put u nizu igrati u finalu svjetskog prvenstva, nakon što ih je u utorak u polufinalnom dvoboju u Lusailu Argentina pobijedila s uvjerljivih 3-0 (2-0).

Image
OSJETLJIVA TEMA /

Luka Modrić nakon bolnog poraza od Argentine odgovorio na pitanje o odlasku u mirovinu

Image
OSJETLJIVA TEMA /

Luka Modrić nakon bolnog poraza od Argentine odgovorio na pitanje o odlasku u mirovinu

Pitanje pobjednika definitivno je riješeno u 69. minuti,kada je svoj drugi i ukupno treći gol Argentine zabio Julian Alvarez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tada je Messi iskoristio mlakost hrvatskog braniča Joška Gvardiola, koji je do sada na Mundijalu odigrao praktički bez mane. Messi je nekoliko puta prošao Gvardiola po desnoj strani i ubacio za opet potpuno nečuvanog Alvareza, koji trese mrežu.

Joško Gvardiol do ove utakmice oduševljavao je javnost i činilo se sigurnim da mu vrlo brzo "ne gine" transfer iz njegova Leipziga u redove nekog od najvećih svjetskih klubova, no nakon što ga je Messi "ponizio" mnogi su se upitali koliko novca zapravo Gvardiol vrijedi. Naime, ranije se pričalo da bi trebao napraviti transfer od kojih 90-100 milijuna eura, a sada, kada se pokazao u slabijem svijetlu protiv Messija, pojavile su se razne šale da on ne vrijedi niti približno toliko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, to, naravno, nije istina.

Image
Foto: Profimedia

Kako javljaju britanski mediji, uz Chelsea, Man. United i Real Madrid, u utrku za Gvardiolom uključio se i superbogati Manchester City koji je pripremio basnoslovnu ponudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema pisanju Daily Maila, Građani su spremni za Gvardiola platiti čak 110 milijuna eura i u to uključiti 20% od sjedeće prodaje. Također, City želi kupiti Joška odmah, u zimskom prijelaznom roku, ali bi ga ostavio u Leipzigu na posudbi do kraja sezone i tek bi od ljeta 2023. preselio u Manchester.

Ako se taj transfer uistinu i ostvari, Gvardiol će postati najskuplji branič u povijesti nogometa, a profitirat će i klub u kojemu je Joško ponikao, zagrebački Dinamo, koji ima određeni postotak od njegova transfera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo