JAVIO SE RAKITIC I OSVRNUO NA POKLON NEYMARU / 'Mi smo jedna velika obitelj'

Ivan Rakitic pruzio je sjajnu partiju u 35. kolu spanjolske La Lige. Hrvat je u razbijanju Cordobe 8:0 zabio sjajan pogodak za 0:1, a bio je i asistent za peti gol koji je zabio Pique.

3.5.2015.
9:52
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac pruzio je jednu od boljih partija ove sezone, i zajedno sa Lionelom Messijem, Luisom Suarezom, Piqueom i Iniestom bio najbolji igrac katalonskog sastava. Njegova sjajna forma moze veseliti hrvatskog izbornika Niku Kovaca i sve navijace vatrenih uoci eurokvalifikacijskog sraza za EP 2016. godine protiv Italije na praznom Poljudu.

Barcelona se dosta mucila s Cordobom, cijelo prvo poluvrijeme Katalonci su pokusavali zabiti pogodak s kojim bi im se otvorilo. No, Rakitic je zabio i onda se sve otvorilo. Golovi su poceli padati kao na pokretnoj traci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odigrali smo kompletnu utakmicu. Proslavit cemo pobjedu, a onda krecemo s pripremama za Ligu prvaka. Uvijek je najvaznije zabiti prvi gol, kazao je Rakitic.

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski veznjak je u 65. minuti izasao iz igre. Trener Katalonaca Luis Enrique odlucio ga je sacuvati za vazni nadolazeci sraz u Ligi prvaka, prvi polufinalni susret Lige prvaka koji se u srijedu igra na Camp Nou.

"Bayern je jedna od najboljih momcadi na svijetu. Postujem njegove igrace i trenera. Dobro cemo se pripremiti i, nadam se, pobijediti ga", kazao je nas reprezentativac, kojemu je gol protiv Cordobe bio peti prvenstveni i sedmi ukupno otkako je proslo ljeto stigao iz Seville.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvat je opravdao ukazano povjerenje struke Barcelone, te je postao vazan igrac u Enriquevom sustavu igre. Igranje za katalonskog velikana za njega je ostvarenje sna, a kako Barcelona trenutno igra fantasticno, san je dobio na tezini i postao jos lijepsi. Protiv Cordobe se vidjelo i zajednistvo Katalonaca.

Messi je, unatoc utrci s Ronaldom za najboljeg strijelca spanjolske lige, prepustio Neymaru izvodenje jedanaesterca. Brazilski majstor je u tom trenutku bio jedini igrac od velikog trojca Messi-Suarez-Neymar u momcadi koji se nije upisao u strijelce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je dokaz naseg zajednistva. Imamo sjajne odnose unutar momcadi izmedu igraca. Vec sam to prije rekao ali opet cu ponoviti. Mi smo u Barceloni jedna velika obitelj", jasan je Ivan.

Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo