JAVIO SE POLICAJAC KOJI JE DALIĆU POKLONIO KAPU: / 'Sjetio sam se Ćire, izgleda da je to bio recept za uspjeh. Zezam se...'

Image
Foto: Foto: Pixsell, 24 sata screenshot

'Sjetio sam se kako je Ćiro dobio kapu i pa sam odlučio Daliću kapu dati ja. Izgleda da je to bio recept za uspjeh. Šalim se, oni su zaslužni, ali tako se poklopilo.'

13.7.2018.
16:16
Foto: Pixsell, 24 sata screenshot
VOYO logo

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić nakon pobjede nad Engleskom otkrio je da, baš kao i Miroslav Ćiro Blažević 1998., i on ima amajliju koja mu donosi sreću, a radi se o kapi jednog policajca.

Image
DALIĆ KAO ĆIRO: /

I on čuva kapu jednog policajca; 'To mi je baš u sjećanju, pozivam čovjeka da mi se javi'

Image
DALIĆ KAO ĆIRO: /

I on čuva kapu jednog policajca; 'To mi je baš u sjećanju, pozivam čovjeka da mi se javi'

Tražio policajca koji mu je poklonio kapu

"Došli smo u Opatiju, a policajac koji je bio u osiguranju, skinuo je svoju kapu i dao mi je. Rekao mi je: ‘Kad je Ćiro u Francuskoj imao kapu onog žandara, neka vi imate kapu hrvatskog policajca”, rekao je Dalić i dodao da ne zna kako se čovjek zove te ga pozvao da mu se javi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Kapa je kod mene u sobi, nisam šoumen poput Ćire da je nosim. Moram ga pronaći kad se vratimo i darovati mu dres. Ovim ga putem pozivam da mi se javi. To mi je baš sad u sjećanju', rekao je Dalić. Policajac se danas javio, a riječ je o Damiru Ribariću, koji u finalu predviđa pobjedu 3:0, pišu 24 sata.

'Izgleda da je kapa bila recept za uspjeh'

'Mene je zapala ta privilegija da tu večer, kad su nogometaši dolazili na krčki aerodrom, budem počašćen što ih mogu pratiti do hotela u Opatiji. S većinom sam se nogometaša fotografirao i kad je krenula pratnja prošlo mi je kroz glavu da se nisam fotografirao s izbornikom Dalićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok smo putovali do Opatije pomislio sam zašto mu ne bih poklonio kapu jer sam se sjetio godine 1998. kada sam bio s akademijom na obuci na Platku. Tamo smo gledali dvije utakmice tadašnjeg prvenstva. Sjetio sam se kako je Ćiro dobio kapu i pa sam odlučio Daliću kapu dati ja. Izgleda da je to bio recept za uspjeh. Šalim se, oni su zaslužni, ali tako se poklopilo", rekao je za 24 sata policajac Damir Ribarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo