JAVIO SE I LJUBITELJ ČETNIČKOG ZLOČINCA: / U svom stilu prokomentirao dramu u Zenici

Image
Foto: AFP/Instagram

Javio se Ognjen Vranješ i u svom stilu prokomentirao utakmicu

27.3.2019.
8:10
AFP/Instagram
VOYO logo

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine u utorak navečer u Zenici, u sklopu 2. kola skupine J kvalifikacija za Euro 2020., remizirala je s Grčkom 2-2, u susretu u kojem su već u 15. minuti vodili 2-0, da bi na kraju sve prosuli. Jedan od prijelomnih trenutaka bilo je isključenje Miralema Pjanića u 65. minuti. Više o tome možete pročitati - OVDJE.

Kontroverzni nogometaš

Nakon susreta javio se i Ognjen Vranješ, kontroverzni nogometaš koji se diči granicama Republike Srpske nastalim na genocidu i etničkom čišćenju i podržava četničke zločince i koljače, te kojeg je Prosinečki izbacio iz reprezentacije zbog nedoličnog ponašanja u obliku porno afere sa srbijanskom pop zvijezdom Jelenom Karleušom, osobnih ispada i fašističkih tetovaža. Sve o Ognjenu Vranješu možete pročitati - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sad se Vranješ javio nakon remija i u svom stilu prokomentirao utakmicu:

"Ovo samo u Bosni ima, da sam ja glavni krivac što je utakmica završila 2-2", napisao je defanzivac na svom Instagram story-u, prenosi Sports.sport.ba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Tetovirao granice entiteta Republike Srpske

Ognjen Vranješ je nogometaš srpskog podrijetla koji je prije četiri i pol godine tetovirao granice entiteta Republike Srpske, što je navijače Bosne i Hercegovine razljutilo u toj mjeri da su mu poručili kako je “njegov sat otkucao”.

Prije više od osam godina je s moldavskim Šerifom izbacio Dinamo u pretkolu Lige prvaka nakon penala na Maksimiru. Tada je ispod dresa nosio majicu Delija, navijača Zvezde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na njegovoj desnoj ruci je lik Momčila Đujića, zločinca iz Drugog svjetskog rata koji je bio poznat pod nadimkom “Krvavi pop” iz Strmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Crna povijest zločina

Potkraj 1942. i početkom 1943. godine Đujić je sa svojim četnicima i ostalim zlotvorima počinio pokolje u kojima je stravično mučeno i ubijeno na stotine civila po selima Dalmatinske zagore kao što su Gata, Tugare, Cista, Gornji Dolac, Zvečanje, Dugopolje, Štikovo, Maovice, Otavice, Vinalić, Kijevo i Garjak. U selu Kosovu kod Knina čak je formirao i sabirni logor koji su nazivali ‘malim Jasenovcem’, a narod Kninske krajine prozvao ga je i “drugim Jasenovcem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo