'MA KAKVIH ŠEST BODOVA?' / Javila nam se ikona HNL-a: 'Nemojte raditi račun bez krčmara! Jedna reakcija je malo poljuljala stanje svega'

Image
Foto: Pixsell

Samir Toplak je za Net.hr komentirao situaciju u Dinamu i šokantan poraz od Lokomotive

24.1.2024.
12:15
Pixsell
VOYO logo

Nastavak hrvatske nogometne sezone otvoren je velikim iznenađenjem. U odgođenom susretu 4. kola SuperSport HNL-a Lokomotiva je na stadionu Maksimir pobijedila Dinamo sa 3-0, ugrozivši ambicije Plavih u borbi za naslov prvaka.

Image
SLUŽBENO /

Loše vijesti za Dinamo nastavljaju se jutro nakon poraza: Senator svlačionice završio sezonu!

Image
SLUŽBENO /

Loše vijesti za Dinamo nastavljaju se jutro nakon poraza: Senator svlačionice završio sezonu!

Šok je to bio za navijače i igrače Dinama, kao i trenera Sergeja Jakirovića. Zato smo nazvali majstora za takve situacije, čovjeka koji zna kako podići svlačionicu koja je u grču i ne upisuje očekivane rezultate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski Sam Allardyce, popularni vatrogasac, Samir Toplak, javio nam se i kao iz "topa" rekao: "Nemojte raditi račun bez krčmara! Non-stop se u javnosti komentiralo da Dinamo ima dvije odgođene utakmice, to je šest bodova. Ma kakvih šest bodova!? Tko može računati na šest bodova? Dinamo više nije onaj space shuttle koji će pobijediti 10 zaredom, neće pobijediti", tvrdi hrvatski stručnjak koji je već napominjao da se ne upisuju bodovi unaprijed.

Izvana se činilo kao da igrači buše trenera...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Net.hr

"Činjenica je da ekipa na terenu ne izgleda kao ekipa. Kada je jako teško i kad se utakmica tako krene odvijati da gubiš na početku, trener je tu dosta nemoćan ako utakmica već traje. Onda su ipak igrači ti koji preuzmu odgovornost, ne vidim govor tijela kod igrača da su ekipa i da preuzimaju odgovornost. Sve je moguće", objašnjava nam Toplak.

Malo smo dublje ušli u priču, pa smo spomenuli i svojevoljni izlazak Brune Petkovića s terena u "generalci". Koliko to može utjecati na hijerarhiju u svlačionici?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To nije normalna reakcija igrača, definitivno se tu malo poljulja stanje svega, ako se ne reagira na to."

Tko vam je sada favorit za titulu?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hajduk je u prednosti za titulu jer je osvojio najviše bodova. Nitko mu ih ne može uzeti, a sve ove odgođene utakmice, to se tek treba odigrati. Hajduk ima pozitivu, što Dinamo definitivno nema, imaju ogroman vjetar u leđa i ovise sami o sebi. Nemaju sedam, nego osam bodova prednosti", spomenuo je Toplak misleći na međusobni omjer koji je na strani Bijelih u slučaju istog broja poena na kraju sezone."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne sjećamo se kada je neki trener Dinama upisao toliki broj šokantnih poraza i ostao na klupi. Što mislite zbog čega?

"Matematički je to činjenica, ali to nije pitanje za mene nego za ljude iz Dinama."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napete i atraktivne utakmice Europskog prvenstva gledatelji mogu pratiti od 10. siječnja - na glavnom kanalu RTL-a i streaming platformi VOYO.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo