'TAD NISAM VIŠE BIO ZAPOSLENIK DINAMA' / Javio nam se Krešimir Antolić: 'Stjepan Deverić u to vrijeme nije bio na strani Barišića protiv mene, nego protiv Barišića za mamićevce''

Image
Foto: Pixsell

Krešimir Antolić tražio je na portalu Net.hr ispravku netočnog navoda u našem intervjuu sa Stjepanom Deverićem

Silvijo Maksan

Silvijo Maksan

Najviše voli raditi intervjue sa sportašima, odličan novinar i 'pravi terenac'

6.3.2024.
19:44
Pixsell
VOYO logo

Krešimir Antolić, bivši član Uprave Dinama, javio nam se danas kako bi reagirao na tvrdnje iznesene u našem intervjuu sa Stjepanom Deverićem, da je Deverić stao uz Barišića protiv Antolića u Sheratonu prije točno godinu dana na Skupštini. Njegovo objašnjenje prenosimo u cjelosti:

Image
NIŠTA IM NIJE SVETO /

Stjepan Deverić za Net.hr: 'Maknuli su me jer su znali da ću glasati za Zajeca'

Image
NIŠTA IM NIJE SVETO /

Stjepan Deverić za Net.hr: 'Maknuli su me jer su znali da ću glasati za Zajeca'

"Danas je na Net.hr objavljen intervju s g. Stjepanom Deverićem, pod naslovom Ništa im nije sveto/ Stjepan Deverić za Net.hr: "Maknuli su me jer su znali da ću glasati za Zajeca“, te su u dijelu teksta iznesene netočne tvrdnje. Tako je navedeno - kazao nam je u uvodu Stjepan Deverić koji je u dva mandata bio član Skupštine, stao uz Barišića protiv Antolića u Sheratonu točno prije godinu dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova Vaša tvrdnja nije točna jer:

  1. Skupština GNK Dinamo u hotelu Sheraton, održana je 9. 3. 2023. godine, kada g. Deverić nije mogao biti uz Barišića protiv Antolića u Sheratonu, jer ja tada naprosto više nisam bio zaposlenik GNK Dinamo, s obzirom na to da sam sklopio sporazumni raskid radnog odnos s Dinamom, koji je stupio na snagu 8. 3. 2023., pa je onda logično da na Skupštini u Sheratonu više nisam mogao biti nikakva strana u klupskim previranjima.
  2. Nadalje, Vaš navod je tim više netočan, pa i apsurdan, jer svakome i površnom poznavatelju prilika u Dinamu bilo bi poznato da nitko, pa ni g. Deverić nije mogao biti uz Barišića a protiv Antolića“ iz dva razloga:

a) Upravo je g. Barišić bio meta dijela članova izvršnog odbora i kluba, kao i dijela članova skupštine na čelu s g. Zorićem, jer nije htio provesti nelegalnu odluku Skupštine GNK Dinamo od 12. 12. 2022., koja je protivno klupskom Statutu većinom glasova donijela odluku o mojoj smjeni s mjesta člana uprave Dinama. O tome je svoj pravorijek dao i Gradski ured za opću upravu svojim zaključkom od 27. 1. 2023. godine. Dakle, jasno je da smo g. Barišić i ja bili na istoj strani.
b) G. Stjepan Deverić u to vrijeme nije bio na strani g. Barišića što je vidljivo iz Zahtjeva za sazivanje izvanredne skupštine GNK DINAMO, koji je, vlastoručno potpisalo 45 članova tadašnje skupštine, između kojih je bio i g. Deverić. Tim Zahtjevom je predložen dnevni red izvanredne skupštine na kojem je, među ostalim, bila i točka dnevnog reda: razrješenje predsjednika Kluba.
Navedeni Zahtjev podnesen je u dva navrata – 2. siječnja 2023. godine i 10. siječnja 2023. godine, i oba je potpisao g. Stjepan Deverić. Dakle, u vrijeme pred skupštinu u Sheratonu o kojoj pišete, g. Deverić je bio na strani dijela članova Skupštine koju su kolokvijalno zvali mamićevcima, a kontra vodstva Kluba na čelu s predsjednikom g. Mirkom Barišićem", stoji u pojašnjenju Krešimira Antolića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo