'Napušimo protivnike pa ih pokušavamo pobijediti'

Reprezentacija SAD-a će u petak u Kingstonu gostovati kod Jamajke, a neki igrači američki igrači tvrde da su u prijašnjim susretima udisali dim marihuane koji se širi s tribina.

5.9.2012.
11:31
VOYO logo

Nogometna reprezentacija Jamajke će u petak na svom nacionalnom stadionu Indepenence Park otvoriti kvalifikacije za SP 2014. protiv SAD-a.

Jamajčani vjeruju u pobjedu, uzdaju se i u svoje navijače koji im stvaraju odličnu atmosferu, a imaju i 'tajno oružje' za protivnike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, neki američki igrači su se nakon prijašnjih susreta znali žaliti da se na travnjaku može osjetiti miris marihuane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Napušimo protivnike pa ih pokušavamo pobijediti. Zaista je dobra atmosfera", u šali je prokomentirao veznjak Dane Richards, dok su njegovi suigrači ozbiljnije najavili susret.

"Teško je drugim reprezentacijma doći ovdje i pobijediti. Naša momčad uvijek ima visoko samopouzdanje kad igramo na svom terenu. Kada igramo za reprezentaciju dajemo sve od sebe, pogotovo pred svojom publikom", izjavio je veznjak Jermaine Taylor, a branič Jevaughn Watson dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Navijači nas uvijek podržavaju, no ako ne pobijedimo smatrat će nas najgorima na svijetu. Zato moramo davati sve od sebe i kada možda nismo u stanju. Čak i kada smo jako umorni pred njima moramo trčati i davati sve od sebe do krajnjih granica."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo