SMIRUJE TENZIJE / Jakobušić uvjerava da Hajduk nije u krizi: 'I dalje smo prvi'

Image
Foto: Milan Šabić/PIXSELL

Predsjednik Hajduka se osvrnuo na stanje u klubu nakon dva uzastopna ligaška poraza, od Istre i Gorice.

20.9.2023.
14:28
Milan Šabić/PIXSELL
VOYO logo

Održana je tradicionalna svečanost koju organizira Splitski savez sportova povodom Dana splitskog sporta. Podijeljene su brojne nagrade, a dobitnik je između ostalih i Hajduk kojem je pripalo posebno priznanje za rezultat juniora u Ligi prvaka mladih, dok je trofej Fabjan Kaliterna primio Boro Primorac.

Image
ŠOK NA POLJUDU /

Hajduk ostao bez ključnog igrača za dvoboj s Lokomotivom, ali i veliki derbi s Dinamom?

Image
ŠOK NA POLJUDU /

Hajduk ostao bez ključnog igrača za dvoboj s Lokomotivom, ali i veliki derbi s Dinamom?

Tom prigodom govorio je i Hajdukov predsjednik Lukša Jakobušić koji se osvrnuo na stanje u klubu nakon dva uzastopna ligaška poraza, od Istre i Gorice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'I dalje smo prvi i siguran sam da ćemo biti dobri'

"Nema krize. Siguran sam da smo mi najstabilniji klub u Hrvatskoj, a sigurno u odnosu na naše konkurente. Kad izgubiš doma može biti jedan dio na igračima, s onakvim pristupom u Gorici sigurno je jedan dio na struci, a kad izgubiš dvije utakmice u 90. minuti sigurno je nešto i na meni, odnosno na klubu", rekao je Jakobušić pa dodao:

"Niti smo radili euforiju kad smo pet utakmica dobili, niti sada padamo u depresiju. Znamo što nam je cilj. I dalje smo prvi i siguran sam da ćemo biti dobri".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dolazi Lokomotiva koju treba pobijediti?

"Trebali smo i Istru, pa nismo. Treba zaslužit pljesak, oznojiti se, pokazati hajdučki pristup, a onda će doći rezultat. Ovo može biti kriza, ali dolazi u pravom vremenu. Tek je prva četvrtina prvenstva. Mi smo postali lovina, ako suparnici i javnost nisu navikli da smo mi na ovom mjestu, možda se ni mi nismo navikli nositi se s ovim pa nam treba malo vremena. Ali brzo ćemo uhvatiti ritam", uvjeren je Jakobušić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šarlija je rekao da je domaćima stalo više nego strancima.

"Kad završi utakmica, ti daš gol, izgubiš, svi su nikakvi, to može biti izvučeno iz konteksta. Jer on je u Rusiji, Turskoj i Grčkoj bio stranac i njegov je kontekst da možda njega više boli nego druge. Podjela nema. Hajduk je non-stop u nekoj krizi, ako išta znamo, znamo se nositi s tim. Ne vidim da je ovo kriza, jest problem rezultata, ali i noga u guzicu je korak naprijed", zaključio je predsjednik Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BKFC 50 iz Denvera ekskluzivno gledajte 23. rujna na streaming platformi Voyo

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo