PRVE REAKCIJE / Jakirović: 'Petković ostaje. Sutra dovodimo tri ili četiri igrača', Bruno otkrio zašto je puknuo panenku

Image

Prve reakcije trenera Jakirovića i Brune Petkovića za MaxSport

3.9.2023.
23:39
VOYO logo

"Nismo se predali u nijednom trenutku. Dobro smo ušli u utakmicu, imali smo dvije dobre šanse. Dogodila se greška Boška nakon koje smo ga svi bodrili, nismo mu dali da potone. Obranili smo se kad je trebalo u prvom dijelu i onda se na poluvremenu dogovorili da riskiramo maksimalno", rekao je Jakirović pa dodao:

Image
U DERBIJU /

Jeste li primijetili što je napravila Kohorta? Osijek će nakon bolnog poraza biti kažnjen

Image
U DERBIJU /

Jeste li primijetili što je napravila Kohorta? Osijek će nakon bolnog poraza biti kažnjen

"Dva jedanaesterca… Ima VAR, valjda su ljudi vidjeli da su oba jedanaesterca bila. Mijenjao sam Mihaljičenka jer se nije dobro pozicionirao i probijali su nas po njegovoj strani. Znam da se on ljuti, ali i ja sam ljut sa strane pa me nitko ništa ne pita. Imamo sada pauzu, otići će nam 12 reprezentativaca, moramo trenirati s onima koji ostanu jer ja još nemam ni sliku o svim igračima."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje o pojačanjima Jakirović je rekao:

"Hoće, vratit će se Petković i potpisati novi ugovor s nama, on ostaje. Pokušat ćemo sad još sutra završiti dolaske tri-četiri igrača da ih stignemo registrirati za Europu, a onda i do 8.9. i kraja roka ako se što ponudi, mi ćemo to uzeti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sam Petković je također komentirao utakmicu:

"Iskreno, golman Malenica mi je došao i rekao kako zna da neću pucati po sredini, a ja sam rekao da hoću. Zato sam i opalio tako", objasnio je Petković prvi penal, a zatim odbio odgovoriti je li već potpisao produljenje ugovora s Dinamom. "Ovdje sam da pričam o utakmici i narednoj akciji s reprezentacijom", rekao je i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trebao nam je ovaj pozitivan rezultat, trebao nam je jedan šok nakon prvog poluvremena. Mi težimo igrati i drago mi je što je Šutalo pogriješio kod gola na taj način jer je pogriješio pokušavajući. Bit ćemo iz utakmice u utakmicu. Najbitnija je pobjeda", zaključio je Bruno.

Sjajne borbe s FNC-a 12 iz pulske Arene ekskluzivno možete pogledati na streaming platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo