NOVI IZAZOVI /

Izvučen ždrijeb Konferencijske lige: Posebno se ističe Chelsea

Image
Foto: Profimedia

Ždrijeb se izvlačio u petak, a u njemu su se našli klubovi poput Chelsea, Fiorentine koja se nedavno zainteresirala za mladog Baturinu te Olimpija koja je nanijela težak poraz Rijeci

30.8.2024.
16:33
Profimedia
VOYO logo

Ždrijebove za Ligu prvaka i Europsku ligu već smo dobili, pa je na red došla i Konferencijska liga. Ona se, kao i ostatak europskih natjecanja, igra u posve novom formatu.

Image
NEUMORNI SU /

Osijek povukao još jedan potez: Doveli su zamjenu za Miereza

Image
NEUMORNI SU /

Osijek povukao još jedan potez: Doveli su zamjenu za Miereza

Ždrijeb se izvlačio u petak, a u njemu su se našli klubovi poput Chelsea, Fiorentine koja se nedavno zainteresirala za mladog Baturinu, te Olimpija koja je nanijela težak poraz Rijeci i time ih izbacila iz Europe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvom šeširu najviše pozornosti privlači Chelsea za koju tvrde da će Konferencijskoj ligi donijeti novu popularnost. Isprva se čini da je engleski klub dobio lagane protivnike, ali nikoga ne treba podcjenjivati. Zasigurno zanimljivi dvoboj osigurat će Real Betis i Copenhagen, a u Betisovom ždrijebu našlo se i slovensko Celje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadalje, u drugom šeširu, ždrijeb nije pomilovao njemački Heidenheim kome je računalo 'presudilo' Chelsea i nimalo ugodnog krvnika Rijeke, Olimpiju, a nimalo jednostavan ždrijeb dobio je i turski Basaksehir.

U trećem šeširu Hrvatima pažnju posebno privlači Olimpija iz Ljubljane na čijem su mjestu mnogi vidjeli Rijeku. Ipak, Slovenci neće imati nimalo jednostavan posao - no ipak su prošli bolje od Astane kojoj u goste stiže Chelsea ili Vitorie kojoj stiže Fiorentina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U četvrtom šeširu dobro je prošao Lugano, a nešto manje sreće imali su Shamrock Rovers koji će, između ostalih, odmjeriti snage s banjalučkim Borcem. Izazovne protivnike dobio je i škotski Hearts kao i češki Mlada Boleslav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad ste u petom šeširu, svaki protivnik kojeg susrećete predstavlja veliki izazov, ali u ždrijebu je posebno dobro prošao borac kojemu će najteže biti skupiti bodove protiv Laska. S druge strane, Panathinaikos čekaju protivnici poput Chelsea i Borca.

Na koncu, u šestom šeširu našao se slovenski Celje čija je grupa dosta izazovna, ali ne i neprebrodiva. Zanimljiv dvoboj bit će između Dinamo Minska i Copenhagena, a dosta će se namučiti i armenski Noah.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo