NEUMORNI SU /

Osijek povukao još jedan potez: Doveli su zamjenu za Miereza

Image
Foto: NK Osijek

Jakupović, 26-godišnji napadač rođen u Beču, iza sebe ima impresivnu sezonu u slovenskoj ligi, gdje je bio drugi najbolji strijelac s 17 pogodaka u 27 utakmica

30.8.2024.
15:47
NK Osijek
VOYO logo

Osijek i dalje neumorno kemija kombinacije i dovodi nove igrače u samoj završnici prijelaznog roka, a u klub je stigao još jedan potpis.

Image
BIT ĆE NAPETO /

Dinamo je tek ušao u Ligu prvaka, a već ima ozbiljnu priliku za izravan plasman iduće godine?

Image
BIT ĆE NAPETO /

Dinamo je tek ušao u Ligu prvaka, a već ima ozbiljnu priliku za izravan plasman iduće godine?

Novi napadač Osijeka, Arnel Jakupović, stigao je u klub nakon što se oprostio od Maribora u uzvratnoj utakmici play-offa Konferencijske lige protiv švedskog Djurgardena. Iako je Maribor izgubio s 1-0 i tako ispao iz europskih natjecanja, Jakupović je odmah usmjerio pogled prema budućnosti u Osijeku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znam jako dobro što se od mene traži", rekao je Jakupović, izražavajući spremnost da se dokaže u novoj sredini.

Jakupović, 26-godišnji napadač rođen u Beču, iza sebe ima impresivnu sezonu u slovenskoj ligi, gdje je bio drugi najbolji strijelac s 17 pogodaka u 27 utakmica. Njegov učinak nije prošao nezapaženo, pa je nedavno dobio i prvi poziv za austrijsku reprezentaciju, što je kruna njegovih dosadašnjih igračkih postignuća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osobno se uvijek veselim svakoj novoj utakmici, tako će biti i u Osijeku", dodao je Jakupović, naglašavajući kako je spreman odmah se staviti na raspolaganje momčadi za nadolazeći derbi protiv Hajduka.

Jakupović je nogometni put započeo u Austriji Beč, a kroz karijeru je prošao mlade momčadi Middlesbrougha i Juventusa te je igrao i za Empoli u Serie B. Pravi uzlet doživio je u Domžalama, gdje je u 124 nastupa postigao 39 golova, što mu je osiguralo transfer u Maribor. Sada, kao novi član Osijeka, Jakupović vidi priliku za daljnji razvoj u svojim najboljim igračkim godinama.

"Sada sam došao u jedan od najvećih hrvatskih klubova, što me svakako veseli. Nadam se da ćemo što prije krenuti s pobjedama, to je uvijek jako bitno," zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov dolazak u Osijek prati visoka očekivanja, a navijači se nadaju da će njegov golgeterski instinkt pomoći klubu u postizanju željenih rezultata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo