'MOGLI SMO VIŠE RISKIRATI' / Izjave Dinamovaca nakon poraza na San Siru: 'Moramo izaći podignute glave. Probat ćemo napraviti sve da pobijedimo Salzburg'

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

"Veliko hvala navijačima, čuli smo ih na terenu."

14.9.2022.
21:12
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Milana svladali su pred svojim navijačima Dinamo 3-1 (1-0) u susretu 2. kola skupine E Lige prvaka čime je talijanski prvak zasjeo na prvo mjesto ljestvice.

Image
JAO /

Navijač Dinama izboden u stražnjicu pred stadionom Milana. Hospitaliziran je

Image
JAO /

Navijač Dinama izboden u stražnjicu pred stadionom Milana. Hospitaliziran je

Izjave za kamere HTV-a dao je zadnji vezni Josip Mišić: "Slažem se, moglo se više. Rezultat pokazuje da nije baš tako, ali kad se pogleda utakmica, imali smo šanse, mogli smo napraviti više. Jako je teško kada primiš naivan gol iz penala koji te poljulja, a onda i drugi početkom drugog poluvremena.", kaže Mišić i nastavlja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stabilizirali smo se, počeli igrati bolje i postigli gol, ali nismo uspjeli. Sada imamo HNL utakmicu pa napokon odmor, moramo napuniti baterije, nismo imali odmora od početka sezone. Probat ćemo napraviti sve da pobjedimo Salzburg. Veliko hvala navijačima, čuli smo ih na terenu."

'Ne želim pričati o njemu'

Kapetan Makedonije Stefan Ristovski također je stao pred novinare: "Moramo izaći podignute glave, igrali smo protiv kluba koji je u top 10 na svijetu, s velikom tradicijom. Ovo natjecanje ne prašta previše. Napravimo polugrešku i to se odmah kažnjava. Moramo nastaviti ići našim putem i vjerovati do kraja", kaže "Rile" i nastavlja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

"Poznajem Rafaela Leaa dok sam bio u Sportingu, veliki je talent, teren je taj koji pokazuje, nemam što pričati o njemu. Dobili smo Chelsea, izgubili smo na San Siru, sad nas čeka Kranjčevićeva, raspored je gust i ne da ti opuštanje, mene čeka i reprezentacija. Moramo prihvatiti da smo u žestokom ritmu i nositi se s tim, idemo dalje."

Progovorio je i Bruno Petković: "Iskreno, negativni su dojmovi, neko će se možda zadovoljiti 3:1 porazom, ali ja nisam jedan od tih. Mogu čestitati momcima jer smo dali maksmum. Da smo malo hrabrije stajali možda smo mogli izvući više, nisam siguran, ali naravno da nisam zadovoljan. Sigurno ćemo sve analizirati. gol u 45. minuti nas je presjekao. Možda smo mogli više riskirati, ali okrećemo se Lokomotivi, zadnjoj utakmici prije reprezentativnog okupljanja. Ja i Mislav se razumijemo na terenu, on se puno kreće, želi loptu, igramo po osjećaju."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo