IZJAVA KOJA ĆE PODIJELITI HRVATSKU: / Hajdukovac progovorio o Dinamu

Image
Foto: PIXSELL, Petar Glebov/PIXSELL

Mijo Caktaš bio je jedan od najboljih hajdukovaca u nedavnom derbiju, ali pohvale su mu slaba utjeha, Dinamo je još jednom slavio golom u sudačkoj nadoknadi.

8.12.2015.
11:49
PIXSELL, Petar Glebov/PIXSELL
VOYO logo

Henriquez, Machado i Soudani uništili su srca Splićana, između ostalih i Caktašu, kojeg ne vesele niti izbornikove pohvale.

"Igrao sam sve tri utakmice, to su mi tri najveće rane na srcu, najgori porazi u životu. Teško mi je još uvijek o tome govoriti. Drago mi je da izbornik ima lijepo mišljenje o meni i mojim igrama, čuo sam da me i mnogi drugi hvale, ali draže bi mi bilo da me ne hvale, sve bih to mijenjao za taj nesretni gol u zadnjim sekundama", smatra Caktaš i za Goal.com otkriva tajnu svoje dobre igre:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osjećam se puno bolje, nego u prošloj sezoni. Prije sam trčao više, ali bez učinka. Sada mi se čini da svi skupa bolje stojimo na terenu, da naša igra ima više smisla, te da se manje umaramo, pa imamo puno više koncentracije u završnici. Što se tiče obitelji, rođenje druge kćerkice donijelo mi je dodatni mir, cijelo vrijeme sam kod kuće. Da nisam oženjen, tko zna kako bi sve skupa izgledalo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potpisao je i novi ugovor s Hajdukom, ali krenule su i priče kako bi uskoro mogao u redove - Dinama. Mijina izjava će sigurno podijeliti Hrvatsku, hajdukovci će ga slaviti, a oni koji vole plavu boju kuditi.

"Nedavno sam potpisao novi ugovor, rodila mi se i kćer, tako da mi se ne žuri vani, ali ako dođe ponuda koja će zadovoljiti i klub i mene, lako ćemo se dogovoriti. Što se tiče Dinama, to nema potrebe ni komentirati. Rekao sam da iz Hajduka mogu otići samo u neki veći klub", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo