Iz Hajduka poručili: 'Barça više nije u modi!'

Dok se svi treneri svijeta dive Guardiolinoj taktici i igru Barcelone pokušavaju preslikati na svoju momčad, Ante Miše drugačijeg je mišljenja.

22.4.2011.
14:53
VOYO logo

"Barça više nije u modi, sada je to Real za kojeg sam navijao u El Clasicu", izjavio je Ante Miše započevši presicu Hajduka uoči sraza sa Slaven Belupom.

Naravno, najzanimljivije je bilo čuti što Miše ime reći o temi o kojoj bruji cijeli Split, popularnoj triljskoj skupini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Volio bi da ste bili s nama na kominu, imao sam ulogu pjevača. Svak je dao po 50 kuna i kupili smo gitaru. Pjevali smo hajdučke pjesme, a glasom se najviše isticao Stipe Andrijašević", odmah je okrenuo na šalu novi trener Bijelih.

Nastavio je Mister 100% s ozbiljnijim temama. Hajduk desetkovan putuje u Koprivnicu na noge Slavenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jurica Buljat, Anas, Oremuš i Subašić su ozlijeđeni, a s njima će u Splitu ostati Ahmad Sharbini, Marijan Buljat, Sačer, Boljat i Andrijašević", istaknuo je Miše i najavio kako u Koprivnicu, kao i obično, Hajduk ide po sva tri boda:

"Igrači imaju manjak samopouzdanja što je sasvim normalno nakon posljednjih rezultata. Tražim od njih samo trku i borbenost. Jedino na taj način možemo napraviti dobar rezultat. Idemo na pobjedu bez obzira što s druge strane stoji iznimno kvalitetan protivnik, najneugodniji koji nam je u ovom trenutku mogao doći", zaključio je splitski strateg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o temi: specijal-201102150360004-Hajduk

Vezani članci:

arti-201104190418006 arti-201104180623006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo