ČOLAK NIJE BIO U KONKURENCIJI / Ivo Grbić s klupe gledao novi veliki kiks Atletica, Borna Barišić s Rangersom izborio finale Liga kupa

Image
Foto: Profimedia

U susretu 17. kola španjolskog nogometnog prvenstva Almeria i Atletico Madrid su odigrali 1-1, dok je Espanyol na gostovanju porazio Getafe s 2-1

15.1.2023.
19:09
Profimedia
VOYO logo

Atletico Madrid je nastavio seriju loših rezultata u prvenstvu i na gostovanju kod Almerije odigravši 1-1.

Image
NEVJEROJATNE SCENE /

Sudac morao biti zamijenjen: Dobio snažan udarac u glavu pa iznesen na nosilima uz ovacije cijelog stadiona

Image
NEVJEROJATNE SCENE /

Sudac morao biti zamijenjen: Dobio snažan udarac u glavu pa iznesen na nosilima uz ovacije cijelog stadiona

U posljednjih šest kola momčad Diega Simeonea je upisala samo jednu pobjedu i trenutačno je četvrta sa 13 bodova manje od lidera Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gosti su poveli u 18. minuti golom Angela Correje, a izjednačio je El Bilal Toure u 37. minuti. U posljednjim trenucima susreta Atletico je ostao bez isključenog Sergia Reguilona Rodrigueza koji je u četiri minute sakupio dva žuta kartona. Hrvatski vratar Ivo Grbić nije branio za goste.

U ranije odigranom susretu Espanyol je na gostovanju pobijedio Getafe sa 2-1. Joselu je u 6. minuti doveo Espanyol u vodstvo, izjednačio je Enes Unal dvije minute kasnije, a pobjedu gostima donio je Javi Puado u 62. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vodi Barcelona sa 41 bodom, Real Madrid ima tri boda manje, a treći je Real Sociedad sa 35 bodova. Večeras vodeći dvojac Primere očekuje finale Superkupa u saudijskom Rijadu.

Celtic i Rangers u finalu Liga kupa

U finalu ovosezonskog škotskog Liga kupa igrat će Celtic i Rangers. Nakon što je Celtic plasman u finale izborio još u subotu 2-0 pobjedom protiv Kilmarnocka, u nedjelju je Rangers u drugom polufinalu na Hampden Parku svladao Aberdeen sa 2-1 (0-1, 1-1) nakon produžetka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aberdeen je poveo u zavšnici prvog poluvremena golom Miovskog (41), na 1-1 poravnao je Jack (61), a Aberdeen je u sudačkoj nadoknadi drugog poluvremena ostao i bez isključenog Stewarta pa je čitav produžetak morao igrati s igračem manje. Pobjedu Rangersu osigurao je Roofe (94) početkom dodatnih pola sata.

Hrvatski reprezentativac Borna Barišić igrao je 105 minuta za Rangers, dok Antonio Mirko Čolak nije konkurirao za nastup zbog ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Susret Celtica i Rangersa u finalu Liga kupa na programu je 26. veljače.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo