Udarac za Zdravka Mamića: Legendarni Vatreni ne želi ni čuti za Dinamo

Hrvatskom napadaču Ivici Oliću uoči ovoljetnog nastupa na SP-u u Brazilu predstoji važan zadatak u karijeri.

4.3.2014.
10:01
VOYO logo

Olić ima nekoliko ponuda na stolu, u svojim ga redovima želi vidjeti nekoliko njemačkih prvoligaša, ponude su stigle i s Otoka, a postoji mogućnost prelaska čak i u američki MLS.

"Istina je, pričalo se o odlasku u SAD, o Dubaiju, no Engleska je ipak prvi izbor jer je Stoke pokazao ozbiljan interes. Ponovit ću, lijepo bi bilo igrati protiv Manchester Uniteda, Liverpoola i ostalih engleskih velikana. Ipak, nije sve završeno, ništa nisam potpisao iako su razgovori sa Stokeom bili vrlo ozbiljni. Ima još nekoliko opcija u Njemačkoj tako da moramo još malo pričekati. Da, moj bivši HSV je također u igri. Nikad ne reci nikad, no odlučit ću tijekom ovog mjeseca.", rekao je Ola za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 34. godini pričalo se i o mogućem povratku u Hrvatsku. Zdravko Mamić bi dao sve da ga sljedeće sezone u novom pohodu na Europu ima u Maksimiru.

"Za mene i Dinamo je već prekasno! S Dinamom sam osvojio prvenstvo i bio najbolji strijelac lige. Ne želim pokvariti dojam koji sam ostavio...", rekao je iskreni Olić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo