VIDEO: / Evo ga! Zaboravljeni Hrvat zabio u Bundesligi

Sjećate se Ivana Santinija, napadača koji je ne tako davno trpao mreže hrvatskih klubova u dresu Zadra? Upravo je on ove nedjelje postigao svoj premijerni pogodak u njemačkoj Bundesligi.

21.4.2013.
18:12
VOYO logo

Iako je Santini zabio, Freiburg nije uspio doći ni do boda u dvoboju 30. kola. Stuttgart je na Mercedes-Benz Areni slavio s 2:1.

Švabe su, podsjetimo, istim rezultatom svladale Freiburg i u srijedu u polufinalu Njemačkog kupa, a nedjeljna im je pobjeda donijela skok na deseto mjesto prvenstvene ljestvice. Freiburg je, pak, ostao bez važnih bodova u borbi za četvrto mjesto i kvalifikacije za Ligu prvaka. Ta utrka postaje sve napetija budući da trenutno četvrtoplasirani Schalke ima samo bod više od Freiburga i Eintrachta, odnosno dva od Borussije (M) i HSV-a. Do kraja prvenstva su, podsjećamo, ostala još četiri kola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stuttgart je ove nedjelje poveo u 33. minuti nakon što je glavom, poslije asistencije Martina Harnika, pogodio Christian Gentner. Svega devet minuta kasnije kapetan gostiju Julian Schuster je nespretno izgubio loptu, a Harnik je proigrao bosansko-hercegovačkog napadača Vedada Ibiševića kojem nije bilo teško povećati vodstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naš Santini je ušao u igru u 63. minuti, a u 88. je uspio ublažiti poraz Freiburga. Dugu loptu koju mu je poslao Fallou Diagne primio je na prsa, oslobodio se čuvara i s otprilike 13 metara desnom nogom matirao Svena Ulreicha. Zadraninu je to prvi prvenstveni pogodak za Freiburg u koji je došao u siječnju prošle godine. Dosad je bio strijelac samo u četvrtfinalu Njemačkog kupa protiv Mainza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo