IVAN PERIŠIĆ NA METI BAYERN MUNCHENA: / Europski gigant želi Vatrenog jer ostaje bez Riberija i Robbena

Image
Foto: AFP

Bayern Munchen ozbiljno razmišlja o dovođenju Ivana Perišića.

10.2.2018.
13:37
AFP
VOYO logo

Ivan Perišić itekako je tražena roba na europskom nogometnom tržištu. No, ne cjetaju mu ruže u Interu. Nerazzurri su trenutno četvrta momčad Serie A s 45 osvojenih bodova nakon 23 odigrane utakmice, zaostaju ogromnih 17 bodova za vodećim Juventusom i toliko željeni naslov prvaka već sad je izgubljen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Perišić zbog toga nije sretan, kao što nisu sretni niti navijači Intera čiji Vatreni više nije miljenik. Kao, uostalom, i velika većina u momčadi. Ako ne i svi...

TREBA LI DALIĆ BITI ZABRINUT? Jedan od glavnih igrača reprezentacije dva mjeseca igra bez ikakvog učinka

No, na početku sezone nije sve bilo tako crno na Hrvata. Počeo je sa sedam golova i šest asistencija, no potpuno je stao, a s njim i Inter u svom pohodu na tron. Prošle subote prvi put je doživio da mu gledatelji na San Siru zvižde i sve su glasnije priče da će Perišić na ljeto potražiti novi klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dugo se već Perišića povezuje s engleskim velikanom Manchester Unitedom. Posao između Intera i Josea Mourinha činio na korak od realizacije, ali do njega nije došlo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada se navodno pojavio novi veliki interesent za Perišića, a to je od strane još jednog europskog nogometnog velikana, minhenskog Bayerna. Nedavno je direktor kluba Karl-Heinz Rummenigge za njemače medije rekao kako klub nema namjeru produžiti s veteranima Franckom Riberyjem i Arjenom Robbenom kojima ugovor ističe 30. lipnja, a kao jednu od potencijalnih zamjena talijanski portal Calciomercato ističe upravo - Perišića. Vijest prenose i njemački meiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bavarci ozbiljno razmatraju njegovo dovođenje i popunjavanje rupa u momčadi. Perišić je u karijeri već igrao u njemačkoj Bundesligi, branio je boje Borussije iz Dortmunda, inače velikog rivala minhenskog Bayerna i nastupao je za Wolfsburg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inter ga je Wolfsburgu u ljeto 2016. platio 20 milijuna eura i uopće nije upitno da će za njega tražiti barem dvostruko više.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo