ČEKA SE KONAČNA ODLUKA / Veliki preokret na pomolu, Talijani objavili gdje bi Vatreni mogao igrati iduće sezone

Image
Foto: Profimedia

Do sada se većinom pisalo kako mu je ovo zadnja sezone u Interu

24.9.2021.
17:00
Profimedia
VOYO logo

U susretu petog kola talijanskog nogometnog prvenstva Milan je na San Siru pobijedio Veneziju s 2-0 dostigavši na vrhu ljestvice gradskog suparnika Inter. Tu je utakmicu s tribina San Sira pratio hrvatski reprezentativac Ivan Perišić, koji igra za Milanovog gradskog rivala Inter, što je pojačalo priču o njegovom mogućem prelasku u redove Rossonera. Podsjetimo, u srijedu ujutru se pojavila vijest da bi Milan u svojim redovima rado htio vidjeti Perišića, kojemu na kraju ove sezone istječe ugovor s Interom.

Image
VRIME JE /

Ivana Perišića dočekala je poruka sa Šolte prije utakmice s Realom na San Siru: Genijalni Vatreni ovom se (nije) nadao

Image
VRIME JE /

Ivana Perišića dočekala je poruka sa Šolte prije utakmice s Realom na San Siru: Genijalni Vatreni ovom se (nije) nadao

Kako je objavio Calciomeratoweb, Rossoneri u ovoj akciji navodno imaju pomoć Ante Rebića. Donedavni hrvatski reprezentativac navodno je nazvao Perišića kako bi ga uvjerio da mu se priključi u klubu. Stoga je činjenica da se pojavio na San Siru na utakmici gradskog rivala dodatno zakuhala ovu priču. Svi su se pitali što Vatreni radi na tribinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Špijunirao Rossionere

U međuvremenu, on se oglasio na Instagramu. Objavio je fotku s tribina te preko nje napisao 'scout IP' i dodao Interove boje. Dao je tako do znanja da je vjeran Nerazzurrima te da je na utakmicu samo došao malo 'špijunirati' rivale. Njihov obračun na rasporedu je 7. studenog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U petak je pak stigla vijest da postoji šansa da Vatreni potpiše novi ugovor s Interom te da ostane i nakon ljeta 2022. kada mu aktualni stječe. Talijanski Il Giornale navodi kako forma koju je pokazao na početku sezone natjerala je i njega i klub da dva puta razmisle treba li otići ili ne.

Do sada je problem bila njegova plaća. Perišić u Interu zarađuje pet milijuna eura po sezoni, što je više nego što dobiju ključni igrači poput Barelle i Brozovića te je to jedan od razloga zašto su u Interu spremni rastati se njim idućeg ljeta. No, kako je sada financijska situacija bolja moguće je da se predomisle jer je Vatreni u izuzetno fizički spreman i uz sjajnoj je formi pa možda ipak na koncu shvate da bi bilo dobro zadržati ga u momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo