ITALIJA BRUJI O SRAMOTNOM INCIDENTU U CAGLIARIJU: / Allegriju pukao film: 'Zna se što treba učiniti s tim idiotima'

Image
Foto: AFP

Nakon utakmice oglasio se i igrač koji je bio predmet uvreda

3.4.2019.
8:49
AFP
VOYO logo

U susretu 30. kola talijanskog nogometnog prvenstva Juventus je na gostovanju pobijedio Cagliari sa 2-0 premda je nastupio bez nekoliko standardnih prvotimaca među kojima je bio i Mario Mandžukić.

Aktualni prvak je nastupio bez Cristiana Ronalda, Paula Dybale, Juana Cuardada, Andrea Barzaglija i Leonarda Spinazzole koji su izvan stroja zbog ozljeda, Mario Mandžukić nije nastupio jer ima temperaturu, Sami Khedira ima problema sa srcem, dok Douglas Costa još nije posve spreman. Pobjedu torinskoj "Staroj dami" donijeli su Leonardo Bonucci (22) i Moise Kean (85). Za domaći sastav je cijeli susret igrao Dario Srna, dok Filip Bradarić nije nastupio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gađali ga bocama

Ovaj susret obilježio je i rasistički ispad domaćih navijača uperen prema Keaneu. On im je odgovorio golom i proslavom pred tribinom na kojoj su se nalazile najvatrenije pristalice Cagliarija. Nakon toga gađali su ga raznim predmetima i bocama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam čuo ništa jer sa bio fokusiran na utakmicu. U ovakvim situacijama morate biti pametni. Ne bi trebali provocirati ljude. To, naravno, ne opravdava idiote u publici. Kao i u životu, postoje idioti koji rade glupe stvari i sve pokvare. Govoriti stalno o tome ne pomaže. Moramo koristiti kamere, identificirati one koji to rade i kazniti ih. To je vrlo jednostavno. Treba ih identificirati i kazniti ih, ne s jednom ili dvije godine, nego im doživotno zabraniti dolazak na stadion. Posjedujemo tu tehnologiju, to se može napraviti ako vlasti to žele. Problem je što to u stvari ne žele napraviti", poručio je poslije utakmice trener Juvea Massimilino Allegri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo