ISTINSKA LEGENDA JUVENTUSA KOMPLIMENTIMA ZASULA MANDŽUKIĆA: / 'On je poput Samuela Eto'oa'

Image
Foto: AFP, MARCO BERTORELLO

Prije točno 21 godinu Juventus je posljednji put bio prvak Europe.

18.4.2017.
14:21
AFP, MARCO BERTORELLO
VOYO logo

U slavnoj momčadi Marcela Lippija bili su tada igrači poput Peruzzija, Torricellija, Ferrare, Pessottea, Contea, Deschampsa, Ravanellija, Del Pierija i kapetana Ginaluce Viallija.

Upravo je ovaj posljednji u razgovoru za Gazzettu dello Sport nahvalio hrvatskog reprezentativca Marija Mandžukića uoči uzvratne utakmice četvrtfinala Lige prvaka s Barcelonom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Je li on poput Samuela Eto'oa u Interu 2010? Definitivno. Bilo je potpuno čudno vidjeti Eto'oa na desnom beku, ali njih dvojica uvijek stavljaju potrebe momčadi ispred svojih. Bez njegove spremnosti na suradnju Allegriju bi bilo puno teže", kazao je Vialli i nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Allegri je fantastičan. Najbolji je. On ne govori igračima što žele čuti nego što trebaju čuti. Drugačiji je", dodao je legendarni talijanksi napadač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ispričao je i kako bi Juventusov put do finala bio puno lakši ako prođu Barcelonu.

"Naraslo bi im samopouzdanje. Poslije toga bi se osjećali kao zmajevi. Barcelona nema konstantu i mora puno razmišljati o budućnosti. Juve je stabilan i učinkovit, a čini se da se i zabavljaju dok igraju ", izjavio je Vialli pa je povukao paralelu između današnjeg Juventusa i Mourinhovog Intera iz 2010.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vjerujem u karmu i mislim da je ova momčad je zaslužila pobjedu. Baš kao i Mourinhov Inter", poručio bivši igrač i trenber Chelseaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juventus na Camp Nou putuje s prednošću od 3:0. Barcelona polaže nade u čudi ravno onome kada su protiv PSG-a preokrenuli zaostatak od 4:0.

Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo