Isprika koju je Otok čekao: 'Iznevjerio sam klub'

Napadač Liverpoola Luis Suarez žali zbog svojeg postupka uoči prvenstvene utakmice protiv Manchester Uniteda, kada se odbio rukovati s braničem Crvenih vragova Patriceom Evrom.

12.2.2012.
16:51
VOYO logo

Urugvajca su nakon utakmice žestoko napali engleski mediji, ali i mnogi kolege igrače, kao i treneri. Najdalje je otišao Sir Alex Ferguson, koji je rekao da je Suarez sramota za Redse.

"Razgovarao sam s trenerom Kennyjem Dalglishem i shvatio sam da sam pogriješio. Nisam iznevjerio samo njega već i cijeli klub. Pogriješio sam i sada se kajem zbog svega što se dogodilo. Trebao sam se rukovati s Evrom i sada se ispričavam. Također bih želio ovo zaboraviti i koncentrirati se na nogomet", rekao je napadač Liverpoola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog postupka svojeg igrača oglasio se i direktor engleskog velikana Ian Ayre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Veoma smo razočarani postupkom Luisa Suareza. Prije utakmice nam je rekao da će se rukovati, a kasnije to nije napravio. Napravio je dvije greške, uvjerio nas je u nešto što nije napravio, a zatim je odbio rukovanje. Iznevjerio je sebe, ali i trenera, suigrače i cijeli klub. Ovakvo ponašanje je neprihvatljivo, ali se on naknadno ispričao. Svatko od nas ima obavezu ponašati se odgovorno i nadamo se da je to shvatio", poručio je Ayre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo