POČIVAO U MIRU / Isplivao posljednji video Christiana Atsua, nogometaša koji je poginuo u potresu u Turskoj: Ovo slama i najtvrđa srca

Image
Foto: Profimedia

Atsu je nakon potresa prvo proglašen nestalim, da bi dan poslije iz Hataya stigla vijest da je pronađen pod ruševinama zgrade u kojoj je živio te da je otpremljen u bolnicu. No, ta je vijest dan poslije demantirana, jer Atsua nije bilo moguće locirati ni u jednoj bolnici. Nažalost, ishod ove priče je na kraju dobio fatalan rasplet.

20.2.2023.
17:23
Profimedia
VOYO logo

Prošloga vikenda u ruševinama zgrade u gradu Hatayu na jugu Turske pronađeno je mrtvo tijelo ganskog nogometaša Christiana Atsua, izjavio je turski zastupnik nekadašnjeg napadača londonskog Chelseaja.

Image
TUGA U TURSKOJ /

Tužan kraj potrage: Ispod ruševina pronađeno tijelo nogometaša Christiana Atsua

Image
TUGA U TURSKOJ /

Tužan kraj potrage: Ispod ruševina pronađeno tijelo nogometaša Christiana Atsua

Nakon razornog potresa koji je pogodio Tursku i Siriju, Atsu je prvo proglašen nestalim, da bi dan poslije iz Hataya stigla vijest da je pronađen pod ruševinama zgrade u kojoj je živio te da je otpremljen u bolnicu. No, ta je vijest dan poslije demantirana, jer Atsua nije bilo moguće locirati ni u jednoj bolnici. Nažalost, ishod ove priče je na kraju dobio fatalan rasplet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Atsuovo beživotno tijelo je pronađeno pod ruševinama. Izvlače se i druge njegove stvari. Pronađen je i njegov telefon", izjavio je Murat Uzunmehmet novinarima u Hatayu.

Nesretni Atsu je trebao odletjeti iz Turske nekoliko sati prije nego što je to područje pogodio potres, ali je, prema riječima glavnog trenera Hatayspora, odlučio ostati nakon što je za svoj klub postigao pobjednički pogodak u utakmici odigranoj 5. veljače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zadnja snimka

A sada, u ponedjeljak, na društvenim mrežama je osvanuo i posljednji video Christiana Atsua.

Na njemu se Atsu zabavlja sa suigračima koji su ga slavili nakon što je zabio pobjedonosni gol. Sjajno raspoloženi Atsu je plesao s jednim suigračem dok su ostali skandirali njegovo ime.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo