A NIJE BOG ZNA ŠTO / Ipak ništa od povratka u Dinamo. Marko Pjaca ima novi klub i to mu je već šesta posudba iz Juventusa

Image
Foto: Profimedia

Pjaca, koji je u Juventus došao iz Dinama za 29.4 milijuna eura, bi trebao odraditi još jednu posudbu

31.8.2022.
8:29
Profimedia
VOYO logo

Bivši hrvatski reprezentativac Marko Pjaca pronašao je novi klub i to u fotofinišu prijelaznog roka. Iako se nagađalo da bi se mogao vratiti u Dinamo, od toga na kraju nije bilo ništa, a kako pišu Talijani, birao je između prelaska u Lecce i Empoli i odabrao je sjever Italije, dakle, Empoli.

Pjaca, koji je u Juventus došao iz Dinama za 29.4 milijuna eura, bi trebao odraditi još jednu posudbu i to u spomenutom Empoliju, a to će mu biti već šesta posudba otkako je u Juventusu i čak deveti klub u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon što je Pjaci propao pokušaj povratka u njegov matični klub, zagrebački Dinamo te poslije neuspješnih pregovora sa Sampdorijom, u zadnji tren na kraju prijelaznog roka otvorila mu se prilika prelaska u Empoli, koju je prihvatio bez oklijevanja. Tako je Empoli u posljednjim trenucima roka dobio novog igrača. Pjaca dolazi na posudbu uz mogućnost otkupa", piše tako torinski Tuttosport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju sezone odlazi

Potvrdio je taj transfer i Gianluca Di Marzio, ekspert za transfere. "Juventus i Empoli su sve dogovorili i ostali su još samo detalji između Pjace i njegovog novog kluba", poručio je talijanski novinar.

Pjaci ugovor s Juventusom istječe na kraju sezone i ako ga Empoli odluči otkupiti može ga dobiti za vrlo mali iznos, iako ima dosta visoku plaću od 1.6 milijuna eura. Juventus je sada potvrdio kako sigurno ne računa više na Pjacu, a bilo je nekako i za očekivati da će ovako postupiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pjaca je vrijeme u Juventusu provodio uglavnom na posudbama. Bio je u Schalkeu, Fiorentini, Anderlechtu, Genoi i Torinu, a prošla sezona bila mu je jedna od najboljih u posljednjih nekoliko godina. Kod Ivana Jurića u Torinu odigrao je 26 utakmica, od kojih je samo u 14 bio prvotimac, a zabio je tri gola.

Ove sezone pomoći će Empoliju da opstane u ligi jer nakon tri kola imaju dva remija i jedan poraz, a Pjaca će im svakako biti pojačanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo