INTERU INICIJATIVA, NE I BODOVI: / Osijek se učvrstio na trećem mjestu ljestvice, napokon slavila i Cibalia

Image

U prvom susretu 29. kola Prve HNL u Osijeku su nogometaši Osijeka pobijedili sastav Intera s 2-1 (1-0) i učvrstili se na trećem mjestu ljestvice.

21.4.2017.
21:55
VOYO logo

Već u 9. minuti osječane je u vodstvo doveo Ukrajinac Dmitro Lopa nakon ubačaja Peroševića. Inter je bio bolja momčad u ovoj utakmici, no nisu uspjeli doći do izjednačenja, da bi iz kontre u 89. minuti Andrej Lukić povećao na 2-0. U zadnjim trenucima dvoboja, duboko u sudačkoj nadoknadi, Ivan Mamut je uspio smanjiti na 2-1.

Osijek je ostao treći s 56 bodova, šest više od Hajduka koji u subotu igra derbi kod Dinama. Inter je ostao osmi s 24 boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pred 2000 gledatelja na stadionu Gradski vrt sudio je Bebek iz Rijeke.

U drugoj utakmici dana nogometaši Cibalije su u Vinkovcima slavili protiv Slaven Belupa 3-1. Ukupno je to bila ovosezonska ligaška druga pobjeda vinkovačkog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cibalia je bolje otvorila utakmicu s čak tri penala i povela golom Dejana Glavice već u 3. minuti susreta. U 73. minuti je igrač gostiju Aliti igrao rukom u svom šesnaestercu, a Frane Vitaić je bio precizan s "bijele točke". U 84. minuti novi kazneni udarac, ali ovaj puta za Slaven Belupo kojeg realizira Mirko Ivanovski. Samo minutu kasnije srušen je igrač domaćih Brekalo, a Mlakar i po treći puta pokazuje na jedanaesterac. Frane Vitaić je ponovno precizan za pobjedu Cibalije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo