RUTINSKI / Inter pobjedom učvrstio vrh ljestvice, Napoli do šeste pobjede ove sezone

Image
Foto: profimedia

Nogometaši milanskog Intera nastavljaju dominirati ove sezone u talijanskoj Serie A

4.11.2023.
20:55
profimedia
VOYO logo

Nogometaši milanskog Intera nastavljaju dominirati ove sezone u talijanskoj Serie A, u 11. kolu svladali su u Bergamu Atalantu 2-1.

Image
UVJERLJIVA POBJEDA /

Kane hat-trickom uništio Borussiju

Image
UVJERLJIVA POBJEDA /

Kane hat-trickom uništio Borussiju

Inter je poveo u 40. minuti kada je turski nogometaš Calhanoglu realizirao udarac s bijele točke. U 57. minuti je Calhanoglu bio asistent, a neumoljivi Lautaro Martinez je postigao pogodak za 2-0. Argentinac Martinez je uvjerljivo najbolji strijelac Serie A, ovo mu je bio već dvanaesti ligaški pogodak ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do kraja je domaćin samo smanjio na konačnih 1-2. Strijelac je bio Scamacca u 61. minuti, a šest minuta ranije u igru je za Atalantu ušao hrvatski reprezentativac Mario Pašalić.

Ovom pobjedom Inter se dodatno učvrstio na vrhu ljestvice. Ima pet bodova više od drugoplasiranog Juventusa, ali klub iz Torina ima utakmica manje. Atalanta je ostala peta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvom subotnjem susretu Napoli je osvojio gostujuće bodove pobjedom 2-0 kod posljednje plasirane Salernitane. Rutinski je Napoli došao do šeste ovosezonske prvenstvene pobjede s po jednim pogotkom u svakom poluvremenu. Prvo je Raspadori iz blizine pogodio u 13. minuti za 1-0, dok je sve zaključeno golom Elmasa u 82. minuti kada je reprezentativac Sjeverne Makedonije lijepo naciljao iskosa za konačnih 2-0.

Za domaći sastav cijelu je utakmicu odigrao hrvatski nogometaš Domagoj Bradarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nedjelju su na rasporedu sljedeći dvoboji Verona - Monza, Cagliari - Genoa, Roma - Lecce i Fiorentina - Juventus, dok će se u ponedjeljak za ligaške bodove boriti Frosinone - Empoli i Torino - Sassuolo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo