HRVATSKI MAESTRO / Inter izašao i sa službenom ponudom za Modrića: Evo kako namjeravaju napraviti transfer i izbjeći financijski fair-play

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Inter Milano je, kako se navodi, službeno objavio ponudu

4.8.2018.
19:44
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Talijanski mediji objavili su vijest da milanski gigant želi osigurati posudbu najboljeg hrvatskog igrača u vrijednosti 15 milijuna eura s mogućnošću otkupa.

Inter Milano je, kako se navodi, službeno objavio ponudu, no nije vjerojatno da će Florentino Perez požuriti s pregovorima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako je vjerovati talijanskome dnevniku "Il Giornale", Inter je ponudio Real Madridu 15 milijuna eura za Luku Modrića za sezonu 2018/2019, s mogućnošću otkupa nakon godine dana uz naknadu od 25 milijuna iduće sezone. To je jedan od načina na koji bi Talijani izbjegli pravilo o financijskome Fair-playu, što se već pokazuje kao uobičajena praksa u Serie A.

Teško je vjerovati da će Real pristati na transfer nakon što im je već otišao Cristiano Ronaldo, ali u Interu su uvjereni da ovu priliku ne smiju propustiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je Gazzetta dello Sport izvijestila da Modrić ima usmeni dogovor s Perezom koji mu dopušta da napusti Santiago Bernabeu na zahtjev igrača, vjerojatnost da ga predsjednik Reala pusti izrazito je mala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo