Lijepa gesta / Inter dodjelio "Oscara" našem Marcelu Brozoviću

Image
Foto: Profimedia

Sukladno ulozi u momčadi Brozović je proglašen najboljim redateljem

29.3.2022.
11:14
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski reprezentativni veznjak Marcelo Brozović produžio je nedavno ugovor s aktualnim talijanskim nogometnim prvakom Interom iz Milana do ljeta 2026. godine.

"Stvarno sam sretan što sam produžio ugovor s Interom. Iz poštovanja prema klubu nisam niti želio razgovarati s drugim klubovima" kazao je Brozović pa nastavio

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To bih učinio samo kada bi mi iz Intera rekli da im više nisam potreban. Ponosan sam što sam dio ovoga kluba s velikom tradicijom i povijesti, odlučan sam u nastojanju da s njim ostvarim nove velike uspjehe. Naš jedini cilj je pobjeda i siguran sam kako ćemo učiniti sve što je u našoj moći kako bismo obranili naslov prvaka, a i osvojili Kup."

Koliko je Broz obožavan u Interu govori i video koji su mu posvetili povodom dodjele Oscara. Naime, u Interu su napravili svoju verziju te su Brozoviću dodijelili Oscara za najboljeg redatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brozović je za hrvatsku reprezentaciju odigrao 70 utakmica te je bio dijelom momčadi koja je na Svjetskom prvenstvu 2018. godine osvojila srebrnu medalju. Ukupno je u dresu Vatrenih postigao sedam golova i upisao isto toliko asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo