Upozorenje Haliloviću: 'Kad sam navečer dolazio u sobu, neutješno sam plakao'

Andres Iniesta zamalo je napustio Barcelonu. Bilo je to u njegovim počecima u La Masiji kada se vrlo teško prilagođavao na novu sredinu i malo je nedostajalo da se vrati u rodnu Fuentealbillu.

28.3.2014.
16:22
VOYO logo

U razgovoru za magazin So Foot Iniesta je priznao kako je prolazio kroz vrlo teško razdoblje kada je tek došao u Barceloninu nogometnu akademiju, a priča bi mogla biti poučna i za našeg Alena Halilovića, koji je u četvrtak i službeno postao igrač katalonskog diva.

"To mi je bilo najteže razdoblje u životu, mjeseci su mi trebali da se prilagodim. Kada sam navečer dolazio u sobu, neutješno sam plakao, to ljeto nisam bio siguran u ostanak u Barceloni. Međutim da sam odlučio otići, kasnije bih itekako žalio".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iniesti nije bilo lako niti uoči Svjetskog prvenstva 2010. godine u Južnoj Africi.

"U to vrijeme sam bio u depresiji, no to je nešto kroz što svi prođu tijekom života. Imao sam nekih privatnih problema koji su se jednostavno nakupili, uslijedili su i fizički problemi i osjećao sam se jako krhko".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/q-Ez4c1QfQ0

U počecima karijere dosta je pratio Zinedinea Zidanea, međutim pravi idol bio mu je Michael Laudrup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio sam dosta usredotočen na Zidaneovu igru jer ga je bio užitak gledati, međutim Laudrup je bio moj idol. Kada ste gledali Laudrupa, niste imali pojam o vremenu. Nije mi bilo važno je li zabio pogodak ili nije, gledati njegovu igru bio je spektakl sam po sebi", dodao je Iniesta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo