'Informirani smo da navijači žele prekinuti utakmicu!'

'Informirani smo da vaši navijači žele raditi gluposti na tribinama, da žele prekinuti utakmicu, ali nadam se da do toga neće doći.

24.7.2012.
14:42
VOYO logo

Ludogorec je prije podneva doputovao u Zagreb nakrcan optimizmom, uvjeren da će nakon uzvratne utakmice 2. pretkola Lige prvaka imati razloga za slavlje.

"U prvoj utakmici, unatoč tome što je Dinamo igrao lošije, vidio sam da ima kvalitetniju momčad. Mi ćemo od prve minute opet igrati napadački jer drukčije ne znamo. Uostalom, nogomet treba biti spektakl, a ne branjenje svoga gola. U prvoj utakmici suci su pomogli Dinamu, nadam se da će ovaj put suditi ono što vide", izjavio je za Večernjak trener bugarske momčadi Ivajlo Petev, a golman Uroš Golubović dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bit će teško, znamo da Dinamo ima sjajnu momčad, favoriti su, no dalje ćemo proći mi", izjavio je Golubović i progovorio o navijačima zbog kojih je uprava hrvatskog prvaka u strahu.

"Ne bojimo se pritiska navijača, voljeli bismo da ih bude što više i da bude što bolji ambijent. Informirani smo da vaši navijači žele raditi gluposti na tribinama, da žele prekinuti utakmicu, ali nadam se da do toga neće doći. No, to su Dinamovi, a ne naši problemi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o temi: specijal-201102150360004-Dinamo Više o temi: specijal-201102150360004-Liga prvaka

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo