INAČE ĆE OTIĆI: / Tottenhamov menadžer ne želi ponavljanje 'slučaja Modrić'

Image
9.4.2016.
14:40
VOYO logo

Pochettino, naime, inzistira na tome da mu predsjednik kluba Daniel Levy zajamči da neće biti rasprodaje ključnih igrača momčadi. Dogodi li se suprotno odbit će potpisati produljenje ugovora kojim je za klub vezan do sredine 2019. godine. Argentinskom stručnjaku predočen je novi ugovor s poboljšanim uvjetima kojima bi, primajući 5.5 milijuna funti po sezoni, postao najbolje plaćeni menadžer u klupskoj povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svjestan je prvi čovjek struke da Tottenham prati reputacija kluba koji prodaje svoje zvijezde, a one su mu u ovoj sezoni, njegovoj drugoj na White Hart Laneu, omogućile borbu za naslov i gotovo siguran plasman u Ligu prvaka po prvi puta u posljednjih šest godina.

Kane i Alli kao Modrić i Bale

Harry Kane i Dele Alli prvi su na popisu Tottenhamovih igrača za kojima vlada veliki interes, a koji se dovode u kontekst prelaska Manchester Uniteda i Real Madrida, pa Pochettino želi osiguranje da oni neće biti prodani. U posljednjih desetak godina klub se nije libio prodaje svojih najvećih zvijezda, pa su tako Michael Carrick, Robbie Keane, Dimitar Berbatov, Luka Modrić i Gareth Bale uredno prodavani u velikim transferima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se samog Pochettina tiče, bude li se Levy opirao njegovim željama, nije nerealno očekivati da on sam napusti klub. Ionako se već dulje vrijeme spominjao kao moguće rješenje Chelseajevih i Unitedovih problema, ali i kao jedan od kandidata za klupu Real Madrida u budućnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo