'Imam dvije tuge, jedna je u Haagu, druga u Splitu!'

'Imam dvije tuge, jedna u Haagu koja je puna srdžbe, druga ova u Splitu, na Poljudu...

18.4.2011.
15:46
VOYO logo

Legenda Hajduka Stanko Poklepović donedavno je bio glavni zabavljač u poljudskim hodnicima. I kada je govorio ozbiljno i kad se šalio, njega se slušalo, ali niti šjor Stanko nije uspio s Hajdukom napraviti ono o čemu već šest godina sanja cijeli Split - skinuti Dinamo s trona hrvatskog prvaka.

No, bili su to lijepi dani, bilo je nade, igrala se Europska liga, osvojen je Hrvatski kup, ali 28. listopada prošle godine na klupi ga je naslijedio Goran Vučević. Pola godine kasnije, Hajduk je ponovno 'u balunu', a na dnevnom redu je - potraga za Vučevićevim nasljednikom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sigurno nije lako ljudima u klubu sada izabrati trenera, na tržištu nema toliko rješenja u ovom trenutku. Moraju odlučiti, a pravo na pogrešku nemaju. Svakako Hajduku treba čovjek koji poznaje momčad, situaciju u klubu, možda bi najbolje bilo da novi trener bude netko tko je 'unutra’, kao što je Vučević naslijedio Stanko Poklepovića. Ne vjerujem da bi stranac pomogao u ovom trenutku. Očito je da Bijeli imaju mnogo problema, jer ako se promijene tri trenera u jednoj sezoni, onda štošta nije u redu", kaže Zoran Vulić, koji vječno stoji u redu kad zbog loših rezultata odleti netko od Hajdukovih trenera.

"Ja od ljubavi prema Hajduku ne bježim, ne bi bilo neozbiljno preuzeti ga sada na kraju sezone, ne bi mi bilo niti u jednom trenutku ispod časti trenirati klub koji volim", kaže Vulić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao jedno od rješenja nemeće se i povratak Stanka Poklepovića, no čini se da je Špaco dobro naučio lekciju...

"Imam dvije tuge, jedna u Haagu koja je puna srdžbe, druga ova u Splitu, na Poljudu... Ja mislim da Hajduk u ovom trenutku mora napraviti temeljitu analizu, stručnu, administrativnu te čak medicinsku, sve tri. Zatim postaviti dijagnozu, odredit bolest i uzroke te lijek, plan i program. Jer ove smjene su suluda stvar. Ne bih govorio o sebi ili drugim ljudima koji bi mogli biti kandidati za trenera, to bi bilo neozbiljno. Kako premostiti sve o čemu sam govorio bez analize i plana?", izjavio je Poklepović za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201102150360004-Hajduk

Vezani članci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201104160321006 arti-201104150377006

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo