IMA MISIJU: / Problematični nogometaš došao na neobičnu ideju

Image
Foto: Screenshot: You tube

Bivši igrač HSV-a, Juventusa, Werdera i Southamptona Eljero Elia (28) slobodan je igrač u potrazi za novim klubom, a to je odlučio napraviti na neobičan način.

6.7.2015.
8:27
Screenshot: You tube
VOYO logo

Naime, nakon isteka ugovora u Werderu Elia je došao na ideju pronaći svog novog poslodavca preko YouTubea. Njegov način pronalaska novoga kluba je rijetkost, takvih primjera do sada nije bilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imam misiju, kazao je Elia na snimci koja traje nešto manje od tri minute, a na kojoj trenira s privatnim trenerom. Na snimci se vidi kako je Elia u dobroj kondiciji. Trener u Werderu Thomas Eichin i sam je kazao kako njegova kondicijska sprema nikada nije bila upitna. No, ono što mu tijekom karijere radi probleme je njegova narav i ponašanje.

Od vrijeđanja do kazni

Naime, Elia je imao probleme s ponašanjem, znao je dobivati klupske kazne, policijske zbog prebrze voženje, a na društvenim mrežama je znao vrijeđati na raznim osnovama. Uz to, Elia zahtjeva plaću od tri milijuna eura godišnje, što je puno ako se uzme u obzir da se radi o rizičnom igraču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Elia sada čeka tko će zagristi njegovu udicu s YouTubea, ali i on sam bi možda za početak trebao smanjiti svoja potraživanja.

Nekako svi sumnjamo da će se nogometni skauti i treneri navući na jedan običan YouTube klip i dati mu toliko visoku plaću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo