Play ponuda

IMA LI NADE ZA OSTANKOM HRVATSKOG DVOJCA? / Inter samljeo protivnika u prijateljskoj, Conte dao šansu Perišiću i Brozoviću

Image
Foto: Profimedia

Dvojac je ipak i dalje u planovima trenera Antonija Contea, barem u ovim pripremnim utakmicama

15.9.2020.
23:41
Profimedia
Play ponuda

Hrvatski dvojac, Marcelo Brozović i Ivan Perišić, trenutno su na izlazim vratima Intera. Srebrni reprezentativci iz Rusije ovih dana spominju se jedini u kontekstu transfera. Perišića se po najnovijim informacijama seli u Manchester United, dok je Brozović navodno blizu Altetico Madrida.

Međutim, dvojac je ipak i dalje u planovima trenera Antonija Contea, barem u ovim pripremnim utakmicama, pa im je Talijan dao priliku u prijateljskom ogledu s Luganom.

shimmer fallback
shimmer fallback

"Crno-plavi" su samljeli Švicarce s golemih 5:0, a Perišić i Brozović odigrali su 45 minuta drugog poluvremena. Inter je već nakon prvih 45 minuta vodio s 4:0, golovima Lautara Martineza, koji je utrpao dva komada, a jedan gol zabio je Dalbert i jedan je bio autogol.

U nastavku je Romelu Lukaku zabio za 5:0. Perišić i Brozović ušli su na poluvremenu, kada je Conte promijenio cijelu momčad. E sada, ima li nade da će Hrvati ostati u Interu, to je teško reći jer riječ je o pripremnoj utakmici u kojoj trener mora štedjeti i dozirati igrače, odnosno, svatko dobije određenu minutažu u kojoj se mora dokazati, a vidjet ćemo je li zadovoljan Vatrenima...

Play ponuda
Play ponuda