IKONA TALIJANSKOG NOGOMETA GOVORILA O MANDŽUKIĆU: / Kad on nešto kaže svi slušaju; 'Sviđa mi se, ali...'

Image

Rossoneri su vodeća momčad Seria A

1.2.2021.
8:42
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Rebić bio je strijelac prvog gola za Milan u 2-1 (1-0) gostujućoj pobjedi protiv Bologne u susretu 20. kola talijanskog prvenstva.

Rebić je doveo Milan u vodstvo u 26. minuti najbrže reagiravši nakon što je vratar Bologne Skorupski obranio kazneni udarac Ibrahimoviću. Bio je to drugi ovosezonski prvenstveni pogodak Rebića koji je igrao do 62. minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na 2-0 je iz još jednog kaznenog udarca za Milan povisio Kessie u 55. minuti dok je poraz Bologne ublažio Poli u 81. minuti.

Mario Mandžukić igrao je za Milan od 73. minute. Upravo se na njegov nastup osvrnula legenda Intera Giuseppe Bergomi, koji je za Sky prokomentirao nastup Rossonera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

ESCLUSIVA MILAN - 23 gennaio 2021 - Milano (Italia) Sport Calcio A.C. Milan- Stagione 2020-2021 - Serie A Milan vs Atalanta Nella foto: Mario Mandzukic , Zlatan Ibrahimovic

EXCLUSIVE MILAN - 23 january , 2020 Milan ( Italy ) Sport Soccer A.C. Milan- Stagione 2020-2021 - Serie A Milan vs Atalanta In the pic: Mario Mandzukic , Zlatan Ibrahimovic,Image: 585565237, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

"Sviđa mi se kako igraju. Podigli su razinu igre. Stigli su u Bolognu bez zamjene za Hakana Calhanoglua u veznom redi, a umjesto toga Pioli je stavio napadača na tu poziciju. Mandžukić? Sviđa mi se, ali za sada ne radi posao koji je radio u Juventusu. Međutim, kad bude u najboljem stanju moći će to raditi", smatra Bergomi.

Milan je nakon 20. kola vodeća momčad Serie A s 46 osvojenih bodova, dva više od Intera i šest od Rome. Juventus je četvrti s 39 bodova i utakmicom manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo