ODUŠEVIO U PREMIJERI

IGRAČI I NAVIJAČI LUDUJU ZA KRANJČAROM: ‘On je toliko dobar da bi mogao igrati i u kroksicama’

Samo pola sata igre u utakmici Liga kupa protiv Motherwella bilo je dovoljno navijačima Glasgow Rangersa, ali i igračima tog kluba da prepoznaju kvalitetu koju je svojim dolaskom na Ibrox donio Niko Kranjčar.

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac sklopio je sa škotskim velikanom dvogodišnji ugovor prije nepunih mjesec dana, a što momčad s njim u sastavu dobiva opisao je James Tavernier, strijelac otvarajućeg pogotka u 2:0 pobjedi protiv Motherwella u subotu.

“Momci koji su se nedavno priključili lijepo su se uklopili u sustav i to pokazuje da imamo veliku širinu u momčadi. U momčad donose talent, a očito je da Niko ima mnogo iskustva na najvišoj nogometnoj razini. Menadžer je napravio dobar posao i s lakoćom će se svi vrlo brzo uklopiti u sastav, a to će u svakom smislu biti dobra stvar.”

Kranjčar je jedan od osmorice igrača koji su u ljetnom prijelaznom roku stigli na Ibrox, a uzme li se u obzir njegov igrački profil vjerojatno je i igrač koji bi klubu svojim iskustvom mogao najviše pridonijeti. Tvrdi to hitc.com pri čemu se navodi i da je ‘razigravač ponudio navijačima bljesak svoje nesumnjive klase u 30-ak minuta lijepe epizodne uloge na Fir Parku nakon koje su navijači ostali u želji da to dulje traje’.

KUPIO NAVIJAČE U POLA SATA: Niko Kranjčar debitirao za Glasgow Rangerse i sve oduševio

Dio razloga zbog kojeg su navijači već na prvu ‘pali’ na 31-godišnjaka krije se i u ovom potezu:

 

Povratak na Net.hr