Igor Tudor pred novinarima 'ismijao' Ukrajinca

Počelo je! Treneri Hajduka i Dnjipra Igor Tudor i Miron Markevič počeli su pravi mali psihološki rat uoči uzvrata četvrtog pretkola Europske lige koji je na rasporedu u četvrtak na Poljudu.

27.8.2014.
19:29

Splitski trener objasnio je šanse Hajduka protiv Dnjipra.

"Vjerujem u naš prolaz, vjerujem u naš rad u proteklih godinu dana i ono što smo trenirali. To je razlog mom optimizmu"., objasnio je Tudor za Sportske novosti.

Trener Dnjipra Miron Markevič je najavio dvoboj prilično nezainteresirano, na specifičan način.

" Mislim da je pun stadion razlog više da jedni i drugi pružimo bolju igru. Obje momčadi će igrati napadački nogomet pa se nadam dobroj utakmici", pišu Sportske novosti.

Tudor je nastavio u euforiji i uz dozu tajnovitosti.

"Plan igre zadržat ću za sebe i svlačionicu. I dalje mislim da Dnjipro ima bolje igrače od Hajduka, ali nogomet je lijep zbog toga što to ne znači svaki put i uspjeh. Vjerujem u naš rad u proteklih godinu dana i ono što smo trenirali. To je razlog mom optimizmu, plus naravno naši domaći navijači".

Markevič se potrudio otkriti tu Tudorovu tajnovitost. Ako razmišljamo logički, gledajući momčad i kvalitetu Hajduka, mislimo da je pogodio formulu svoga uspjeha.

"Već sam rekao da Hajduk ima sličnu napadačku igru, pokazali su to i u Kijevu, a za nas će ključ biti zaustavljanje njihovih najisturenijih igrača", izjavio je ukrajinski strateg, te dodao:

" Što se tiče eventualnog neuspjeha, mislim da to nebi bilo ništa strašno, život ide dalje a mi smo koncentrirani više na domaće prvenstvo."

Bivši hrvatski reprezentativac nadovezao se na izjavu Markeviča, malo mu je "spustio".

"To je klasična pila naopako, psihologija i demagogija. Oni imaju 20 puta skuplju momčad od nas, mislim da je to smiješno".

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali